Skip to main content
Waterford Bio Luna
Ierland Biologisch

Mild & zacht

Jouw Premium prijs

Waterford Bio Luna

Ierland - Malt 70CL 50%

Deze whisky in de Arcadian Series van Waterford is de allereerste biologische whisky ter wereld!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over Waterford Bio Luna

Deze whisky in de Arcadian Series van Waterford is de allereerste biologische whisky ter wereld!

Biologische landbouw is landbouw op basis van eeuwenoude principes waarbij men rekening houdt met kosmische invloeden, zoals de invloed van de maan. De naam Luna is dan ook niet zomaar gekozen. Bio Luna 1.1 heeft het Demeter keurmerk, waarbij biologische landbouw centraal staat. Dit betekent dat de whisky aan een reeks van normen en richtlijnen moet voldoen, om het keurmerk te krijgen.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 50%
Ingrediënten ingredients: biodynamic Irish barley, water, yeast
Oorsprong Ierland
Contactgegevens Leverancier
Waterford Distillery Grattan Quay, Waterford, Ireland Website: waterfordwhisky.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland, Waterford
Ierland, Waterford
Waterford Ierland, Waterford
Geïnspireerd door de wondere wereld van de wijn, draait het bij Waterford Whisky om terroir. Oprichter en CEO Mark Reynier heeft 20 jaar ervaring in de wijnwereld én 20 jaar ervaring in de spiritswereld, waarbij hij onder andere de voormalig directeur bij Bruichladdich was. Al deze ervaring heeft hij nu samengevoegd en heeft hij in 2015 een voormalige Guinness brouwerij in Waterford getransformeerd tot een ultramoderne distilleerderij. Met 100% Ierse gerst, is de nieuwe Single Farm Origin serie een uber-provenance reeks van gelimiteerde editie natuurlijke whisky’s welke het Ierse land verkennen: één boerderij, één plek tegelijkertijd. Het zijn expressies van precisie en zeldzaamheid, welke de diversiteit van gerst laten zien van individuele Ierse boerderijen en oogsten.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.