Skip to main content

Whisky

Filters voor Whisky

Filters voor Soort

Bourbon (5) Flavoured (2)

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (1) 20 tot 30 euro (5) 30 tot 50 euro (1)

Filters voor Land

Verenigde Staten (6)

Filters voor Merk

Johnnie Walker (23) Jack Daniels (16) Glenfiddich (12) Glenlivet (12) Glen Talloch (8) Famous Grouse (10) Grant's (3) White Lion (4) Jameson (10) Chivas Regal (11) Dalwhinnie (3) Jim Beam (7) Lagavulin (2) Laphroaig (5) Ballantines (4) Loch Lomond (3) Dewar's (9) Nikka (8) Macallan (4) Arran (3) Frysk Hynder (1) Old Pulteney (2) Smokehead (1) Teeling (4) Bruichladdich (3) The Busker (4) Benriach (5) Overig (353)
Geen resultaten

Filters voor Flesformaat

150 cl (1) 100 cl (1) 70 cl (5)

Filters voor Kenmerken

IWSC (1)

Filters voor Alcoholpercentage

Tot 40% (2) 40% (3) 41% tot 50% (2)
Bekijk 7 producten

Jim Beam bestellen

20 tot 30 euro 5 70 cl 5

 

Jim Beam kopen

De Kentucky mentaliteit en ruim 200 jaar ervaring maakt de Jim Beam whiskey de meest diverse in zijn soort. Houd jij van afwisselen met je whiskey? Dan zijn de Amerikaanse whiskey’s van Jim Beam dé whiskey’s voor jou! Je vindt een groot assortiment aan deze whiskey’s in de winkel of in onze webshop. Wist je trouwens dat ze alleen in de VS en in Ierland whiskey met een extra -e schrijven?

Jim Beam aanbieding

Wil je Jim Beam voor de beste prijs bestellen? Houd dan de actiepagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen. Wist je dat je met de Gall & Gall klantenkaart buiten de aanbiedingen om 10% korting ontvangt op een fles whiskey? Lees hier alles over de voordelen van de Gall & Gall klantenkaart!

Jim Beam bourbon

Om whiskey een bourbon te mogen noemen, moet de drank volgens de wet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag het alcoholpercentage niet hoger zijn dan 80% en moet er minstens 51% maïs in de drank verwerkt zijn. Jim Beam bewaakt de voorwaarden goed en maakt daardoor één van de puurste bourbons in zijn vorm.

Ga jij voor Jim Beam White of Jim Beam Black?

Door de rijping in Amerikaanse, gebrande vaten heeft Jim Beam White een zoet karakter met een rijke vanille ondertoon. Hierdoor is deze drank heel goed geschikt voor in een heerlijk dessert. Lees hier hoe je het beste ijs maakt met Whiskey White of hoe je met Jim Beam White een Jim Beam Ginger Highball maakt. Houd je meer van een karamel-smaak, dan is Jim Beam Black iets voor jou. Deze whiskey gebruiken om te mixen doet af aan de smaak, dus drink ‘m vooral puur!

Mix met Jim Beam Honey

Jim Beam is niet alleen heel lekker om puur te drinken, maar je maakt er ook de beste cocktails mee. Maak bijvoorbeeld een lekkere Whiskey Sour cocktail met Jim Beam Honey. 

Proef het eikenhout in Jim Beam Double Oak

Alle whiskey’s van Jim Beam worden gemaakt in Amerikaanse eikenhouten vaten. Jim Beam Double Oak krijgt een extra dimensie door het overgieten in een nieuw, wederom eikenhouten vat. Hierdoor ontstaat een unieke en intense smaak, maar wordt de soepele afdronk van de bourbon behouden. Je vindt de Jim Beam Double Oak bourbon in de webshop van Gall & Gall.

Extra spicy: Jim Beam Yellow Label

Houd jij van extra spice in je drank? Probeer dan eens de Jim Beam Yellow Label. Deze whiskey geeft net wat extra pit aan je borrel, zonder de authentieke smaak van Jim Beam te verliezen.

Meer weten over Jim Beam whiskey?

De klassieke Jim Beam whiskey is afkomstig van de familie Beam in Kentucky. Zij hebben al ruim 200 jaar ervaring met het maken van whiskey, dus kwaliteit en kennis zijn gegarandeerd. Neem eens een kijkje op de Merkpagina van Jim Beam om meer te weten te komen over de achtergrond van deze whiskey.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.