Skip to main content
Writer's Tears Double Oak

Mild & Zacht 5.0

Writer's Tears Double Oak

Ierland - Blend 70CL 46%

Writer's Tears Double Oak 70 cl is een unieke blend van Single Malt en Single Pot Still Irish Whisky, gerijpt op Amerikaans eiken bourbon vaten en Frans eiken cognac vaten. Drie keer gedistilleerd - The Irish Way, en non chill filtered.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Writer's Tears Double Oak

Een uniek combinatie van Aged Single Malt Ierse Whisky & Single Pot Still Ierse whiskey. Neus: streepjes van zoete vanille, tonen van kaneel, pruim & gepocheerde peer. Smaak: geperste druiven en citroenschil. Finish: chocoladeondertonen en aanhoudende specerijen.

Smaak Kruidig, Fruitig en Rond
5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Contactgegevens Leverancier
Walsh whiskey distillery LTD. Carlow, Ireland Website: www.walshwhiskey.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland
Walsh Whiskey Distillery Company

The Walsh Whiskey Distillery Company (voorheen The Irishman Whiskey en Hot Irishman) is opgericht in 1999 en gevestigd in Carlow, Ierland en is een vooraanstaande onafhankelijke producent van super-premium en ultra-premium, triple gedistilleerde Ierse whisky's.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.