Skip to main content

Acties

Filters voor Acties

Filters voor Soort

Whisky (10)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (10)

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (4) 20 tot 30 euro (6)

Filters voor Land

icon
Frankrijk (55) Schotland (35) Zuid-Afrika (35) Spanje (26) Portugal (15) Italië (12) Chili (10) Verenigde Staten (10) Ierland (7) Argentinië (3) Australië (3) Duitsland (3) Nieuw-Zeeland (2) Oostenrijk (1)
Geen resultaten

Filters voor Regio

icon
Geen resultaten
Bekijk 10 producten
Whisky 10 Acties voor iedereen 10

Vind je drank aanbieding bij Gall & Gall  

Op zoek naar een heerlijke drank in de aanbieding? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. Wij hebben altijd de meest smaakvolle dranken in de aanbieding. Van whisky tot wijn, van rum tot champagne en nog veel meer; bij ons vind je het allemaal. Voor iedere gelegenheid een heeft Gall & Gall een geschikte dranksoort met een mooie korting. Op onze website, in de winkel of in onze folder vind je het meest actuele aanbod van aanbiedingen. Wil je geen aanbieding missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg wekelijks een e-mail met acties, nieuws, tips en inspiratie. 

De beste drank aanbiedingen 

Jouw favoriete fles likeur bestellen voor de beste prijs? Iedere twee weken selecteren we de beste dranken zoals wijn, champagne, whisky, mixen, likeuren en verlagen we tijdelijk de prijs. Zo vind je altijd de lekkerste dranksoorten voor de beste prijs. Daarnaast hebben we regelmatig ook weekenddeals waar de beste flessen met een flinke korting worden aangeboden.Wil je nou echt niets missen van de beste drank aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je altijd op de hoogte van ons aanbod.

Extra voordeel met Mijn Gall & Gall Premium  

Met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart bespaar je nóg meer op je favoriete dranken. Met Mijn Gall & Gall Premium geniet je altijd van maximaal voordeel. Zoals altijd 10% korting op wijn, whisky, mousserend en alcoholvrij, speciale Premiumdeals en nog veel meer!  

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.