Skip to main content
Beefeater 24

Gin 4.5

Per fles

Beefeater 24

Verenigd Koninkrijk - Gin 70CL 45%

Beefeater 24 is de superpremium gin van Beefeater, ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring van master distiller Desmond Payne. 24 staat voor het inweekprocess van 24 uur van de natuurlijke ingrediënten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Beefeater 24

Geïnspireerd door aspecten van modern Londen die tegelijk opwindend en verfijnd zijn. Beefeater 24 is een complexe mix van 12 botanicals, waaronder grapefruitschil en Japanse en Chinese groene thee, die 24 uur lang in de spirit trekken. Na het distilleren selecteert Demon Payne (master destiller) de perfecte cut, wat resulteert in een London dry gin met een fris smaakprofiel dat het best tot zijn recht komt in moderne cocktails. Een gin made in London voor opwindende steden over de hele wereld.

4.5
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Heerlijk gin. Net even anders dan een gewone gin.
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Top smaak en bijzonder echter niet voor zomaar tussendoor
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 45%
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, Londen
Beefeater Londen

Beefeater is de nummer 1 premium gin van de wereld. De enige internationale premium gin die nog altijd in Londen, aan de zuidelijke oever van de Thames, wordt gedistilleerd. Dit brengt een typisch Brits karakter met zich mee. Sinds 1860 is het recept ongewijzigd, gebaseerd op de negen botanische kruiden die essentieel zijn voor het karakter van Beefeater Gin.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.