Skip to main content

Recept en inspiratie


Beefeater Tonic

Cocktails
Cocktails

De Beefeater Tonic is een cocktail voor in de zomer! Je hoeft niet moeilijk te doen: de cocktail is snel klaar en makkelijk. Ontdek alles over de Beefeater Tonic!

Beefeater Tonic
Beefeater Tonic

INGREDIËNTEN

  • 35ml Beefeater gin
  • 100ml Fever-Tree tonic
  • Sinaasappel schijfje
  • Zoethout

BEREIDING

  1. Vul een groot glas met ijsblokjes en voeg 35 ml Beefeater gin en 100 ml Fever-Tree Tonic toe.
  2. Garneer met een schijfje sinaasappel en een stokje zoethout.
ZO MAAK JE DE BEEFEATER TONIC

VARIËREN MET GARNERING

De Beefeater Tonic leent zich uitstekend voor het variëren met garnering. Probeer zoethout eens te vervangen door een citroenschijfje. Sinaasappel en citroen geven de gin een fruitige, exotische smaak. Of pak het helemaal anders aan: een citroenschil samen met jeneverbessen! Uitstekende combinaties om het allerlekkerste uit je Beafeater Tonic te halen. 

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus
Tess Posthumus

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reist de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina .

PROEF MEER!

Dit cocktailrecept komt uit het Proef! magazine juni 2018. Nog andere recepten nodig? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het  magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

ZELF MIXEN!

Nu weet je precies hoe je zelf een Beefeater Tonic maakt. Wil je nu eens wat anders dan een Gin-Tonic? Bekijk dan nu de cocktail pagina of bekijk ook meerdere recepten en variaties op de populaire Gin-TonicBloody Mary MojitoCaipirinha en Piña Colada pagina’s. Genoeg te ontdekken dus!