Skip to main content
Belle & Co Sparkling White

Alcoholvrij - Mousserend

Belle & Co Sparkling White

Duitsland - Alcoholvrij - Mousserend 75CL 0%

Deze witte mousserende drank van Belle & Co. (hij is ook verkrijgbaar als rosé) wordt gemaakt van gefermenteerd druivensap, dat wordt geblend met groene thee. Hij is volledig alcoholvrij: 0,0%. Je drinkt hem als aperitief.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Belle & Co Sparkling White

Goed gekoeld in een flûte. Of gebruik hem voor je favoriete alcoholvrije cocktail. Bijvoorbeeld een alcoholvrije Mimosa of 'The Fresh Spritz of Bel Air'. Pak een groot glas met ijsklontjes en vul hem met een shot troebele appelsap, een shot.

Beschrijving Deze witte mousserende drank (hij is ook verkrijgbaar als rosé) wordt gemaakt van gefermenteerd druivensap, dat wordt geblend met groene thee. Hij is volledig alcoholvrij: 0,0%.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Oorsprong Duitsland
Contactgegevens Leverancier
Belle & Co. Exportweg 2, Waddinxveen, Netherlands Email: caterina@bottlebooks.me Website: https://www.belleandcobubbly.com/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Duitsland, Belle
Belle & Co. Belle

Belle & Co. maakt alcoholvrije dranken van gefermenteerd druivensap, waaruit de alcohol wordt onttrokken. Voor de productie van Belle & Co. wordt dit geblend met groene thee. De dranken mogen officieel dus geen wijn heten. Ondanks dat zijn zowel de witte als de rosé versie van de mousserende dranken van Belle & Co. bekroond met een bronzen medaille bij de International Wine & Spirits Competition. In het Verenigd Koninkrijk zijn de dranken van Belle & Co. al zeer populair. De gebruikte druiven komen oorspronkelijk uit Duitsland. De producten van Belle & Co. zijn ook geschikt in een vegan dieet.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.