Skip to main content

Cava

Filters voor Cava

Filters voor Soort

Filters voor Merk

icon
Cune (1) Faustino (3) Freixenet (5) Las Dalias (2) Marques de Griñon (1) Pata Negra (1) Pere Ventura (4) Raventos (1)
Geen resultaten

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (6)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (10) 10 tot 20 euro (7) 20 tot 30 (1)

Filters voor Flesformaat

Standaard fles (75cl) (17) Magnum (150cl) (1)

Filters voor Land

Spanje (18)

Filters voor Regio

icon
Geen resultaten

Filters voor Kleur

Witte (15) Rosé (3)
Bekijk 18 producten

ONLINE CAVA BESTELLEN?

Bestel jouw favoriete fles cava online en wij bezorgen ‘m gewoon bij jou thuis. Bekijk hieronder alle flessen cava in ons assortiment en bestel direct.

12 van de 18 resultaten weergegeven

Meer resultaten

12 van de 18 resultaten weergegeven

Meer resultaten

CAVA KOPEN

Wil je een fles cava kopen? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. We hebben een divers assortiment aan cava’s, waaraan de cava brut en cava semi seco varianten niet mogen ontbreken. Zo is er voor iedereen de perfecte cava voor elke gelegenheid. 

Cava drank bestellen

Bestel jouw favoriete cava online! Bij Gall & Gall vind je altijd de juiste fles cava wijn om mee te proosten. Lees meer over online drank bestellen op Gall.nl.

CAVA AANBIEDING

Ben je op zoek naar jouw cava wijn voor de beste prijs? Bekijk dan regelmatig onze aanbiedingenpagina! Wist je trouwens dat je met de Gall & Gall klantenkaart vaak 10% extra korting krijgt wanneer je cava wijn bestelt? 

CAVA SOORTEN

Cava is verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten: van de cava brut nature, zonder suiker, tot de zoete dulce, met meer dan 50 gram suiker per liter. Je vindt bij Gall & Gall verschillende merken cava. Houd je van elegantie? Ga dan voor de kruidige en fruitige Freixenet cava. Ben je op zoek naar een rosé cava? Probeer dan de Sumarroca rosado. Kun je geen genoeg krijgen van cava wijn? Leer dan alles over cava.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.