Skip to main content
El Parador Crianza Navarra

Classic Red 3.9

2e halve prijs

El Parador Crianza Navarra

Oorsprong - Spanje 2017 75CL

Navarra is het wijngebied ten noorden van Rioja. Hier wordt net als in Rioja voornamelijk tempranillo verbouwd en smaakt de wijn naar donker fruit met vanille. Deze Crianza rijpt op eikenhouten vaten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over El Parador Crianza Navarra

Deze wijn is gemaakt van hoofdzakelijk de tempranillodruif. Temprano is Spaans voor 'vroeg'. Vandaar de naam van de druif, want tempranillo rijpt twee weken vroeger dan die andere superpopulaire druif uit Spanje, de garnacha (Grenache), zijn side-kick in Rioja-wijn. Deze wijn heeft een stevige smaak waarin je fruit en kruidigheid herkent.

Lekker bij biefstuk , kruidige stoofpot en kaas
3.9
  • Goede smaak en redelijk vol
  • Ik drink bijna elke avond 'n glas bij het avondeten, het smaakt bij veel gerechten :-) Een prima wijn voor een prima prijs.
  • Prima prijs kwaliteit verhouding! Is tegenwoordig onze prive huiswijn! Ligt in de klimaatkast samen met zijn of haar broertjes en zusjes uit Spanje.
  • Prijs/kwaliteit klopt. Lekker bij vlees/pasta. Een wijn met een fijne afdronk die je toch voelt en blijft "hangen" en niet te zwaar is om om te vallen :-)
Tempranillo

Stevige, maar ook lichtere, meer frisse wijnen brengt deze druif voort. De stevige variant is lekker bij biefstuk, de frissere past goed bij ovenpasta.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Gemaakt van hoofdzakelijk de tempranillodruif. Temprano is Spaans voor 'vroeg'. Vandaar de naam van de druif, want tempranillo rijpt twee weken vroeger dan de garnacha.
Inhoud 75 Centiliter
Soort tempranillo
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
El Parador C/Ribera 34, Cintruenigo, Spain Website: www.granfeudo.com Email: federico.vazquez@pereladachivite.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2012
8

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2015
8

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2017
8.5

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Spanje, Navarra
Parador Navarra

Parador, tegenwoordig een luxehotel, betekent letterlijk pleisterplaats. De parador die op het etiket staat afgebeeld werd in 1842 door Bodegas Chivite gebouwd. Het was in die tijd een herberg waar reizigers aten, rustten en hun paarden en postkoetsen verzorgden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen