Skip to main content
Fluère Original

Alcoholvrij alternatief voor Spirit

Fluère Original

27.5CL 0%

Fluère Original is een non alcoholic spirit gedistilleerd op basis van natuurlijke ingredienten als jeneverbes, lavendel, korianderzaad en citroenschil.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Fluère Original

Fluère Spirito Non Alcolico is een luxueuze alcoholvrije drank met een uitgebalanceerde bloemige mix van natuurlijke extracten. De basis bestaat uit oliën van jeneverbes, lavendel, koriander en citroenschil. Heerlijk om te mixen met een premium tonic of om mee te experimenteren op het gebied van mocktails. Fluère is ideaal voor iedereen die vol overvloed wil genieten, maar dan zonder alcohol.

Perfect serve: Fluère & Tonic

  1. Vul een longdrinkglas met ijs
  2. Schenk 65 ml Fluère Original en 150 ml Light Tonic Water (bijv. Fever Tree) over het ijs.
  3. Garneer met een schijfje limoen.
Inhoud 27.5 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: water, sugar syrup, flavor, antioxidant: ascorbic acid, stabilizer: modified starch, sucrose acetate isobutyrate, preservative: sodium benzoate, potassium sorbate, acid: citric acid.
Contactgegevens Leverancier
Fluère Drinks BV Noordstraat 1A, 4493 AE Kamperland, NL Website: flueredrinks.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Fluère Spirito Non Alcolico

Fluère non alcoholic spirit is een uniek Nederlands alcoholvrij distillaat. Fluère Original werd gelanceerd in 2017 en is inmiddels verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen