Skip to main content
Gwalarn Celtic Whisky Blend

Medium & granig

Gwalarn Celtic Whisky Blend

Frankrijk - Blend 70 cl 40%

Gwalarn is 's werelds eerste premium Celtic blend; een whisky met Franse ziel en Keltische roots. Het is een complexe, authentieke en gedurfde blend.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Gwalarn Celtic Whisky Blend

Na het creëren van twee prestigieuze single malts (Kornog en Glann Ar Mor), heeft Celtic Whisky Distillerie zijn eerste blend ontwikkeld, geboren uit het blenden van whisky's van Keltische oorsprong. Net als zijn single malt-voorgangers draagt ​​deze blend een Bretonse naam die zijn karakter oproept, Gwalarn of "Noord-West Wind". De Franse distilleerderij in Côtes-d’Armor wil een frisse wind laten waaien in de wereld van blended whisky's.

Smaak fruitig, vanille, turf en zilt
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Celtic Whisky Distillerie France Pleubian
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bretagne
Celtic Whisky Distillerie Bretagne

De distilleerderij is gelegen aan de kust van Noord-Bretagne, dat een ideaal klimaat heeft voor het rijpen van uitzonderlijke whisky's. Ze produceren al jaren met succes unieke Franse whisky's met Keltische roots. De distilleerderij heeft een aantal specifieke kenmerken die de productie van whisky's in de puurste ambachtelijke traditie garanderen: open vuur, langzame distillatie en het gebruik van traditionele apparatuur, zoals twee kleine pot stills en houten fermentoren. Bovendien bevordert de rijping van de whisky aan zee een vroege balans en complexiteit.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.