Skip to main content
Hendrick's Gin met Vlinderdas

Gin 5.0

Per artikel

Hendrick's Gin met Vlinderdas

Schotland - Gin 70CL 41,4%

Hendrick's Gin, tijdelijk met een stoer vlinderdasje voor de feestdagen cadeau. Hendrick's Gin wordt gedistilleerd in het nogal 'on-ginse' kustplaatsje Girvan, gesitueerd aan de zuid westkust van Schotland.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Hendrick's Gin met Vlinderdas

Hendrick's Gin is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter voor de meest buitengewone symfonie van smaken. In tegenstelling tot doorsnee-gins, wordt Hendrick's Gin gedistilleerd in Schotland en met de hand vervaardigd in kleine batches van slechts 500 liter per keer.

5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 41,4%
Contactgegevens Leverancier
William Grant & Sons Global Brands Ltd Ballard & Clonminch, Tullamore, Co. Offaly, R35 E027, Ireland Website: www.williamgrant.com Maxxium
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Hendricks

De historie van Hendrick's gin begint bij het ontwikkelen van een speciale distilleerketel in 1860, de 'Bennet Still' in Schotland. Deze koperen distilleerketel zorgt voor een distillaat met een bijzonder robuuste smaak. Het familiebedrijf ontdekt na vele jaren experimenteren met verschillende soorten kruiden, uiteindelijk de perfecte gin. Hendrick's gin is gemaakt van een distillaat met bijzondere kruiden, aangevuld met roos en komkommerextracten.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.