Skip to main content
Jack Daniels & Coca Cola mixcan

Premix

Per fles

Jack Daniels & Coca Cola mixcan

Verenigde Staten - Premix 33CL 5%

Een pre-mixed cocktail die de gewaagde smaak van Jack Daniel’s combineert met de iconische, unieke smaak van Coca-Cola. Een perfect match, heerlijk en verfrissend qua smaak.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over Jack Daniels & Coca Cola mixcan

Een pre-mixed cocktail die de gewaagde smaak van Jack Daniel’s combineert met de iconische, unieke smaak van Coca-Cola. Een perfect match, heerlijk en verfrissend qua smaak.

Wereldwijd de nummer 1 bar call: Jack Daniel’s & Coca-Cola. Een premium drankje - ready om op te drinken. Elk afzonderlijk al heerlijk, maar samen brengen ze iets bijzonders in elkaar naar boven. De soepele smaak van Jack Daniel’s mengt perfect met de iconische smaak van Coca-Cola, zoals geen enkele andere mix kan. Een smaak zo iconisch en uniek, die enkel kan ontstaan uit een perfect match. Gemaakt met Jack Daniel’s & Coca-Cola, twee van de meest iconische en authentieke merken in de wereld. De kern zit ‘m in de beste ingrediënten, die worden samengebracht in deze cocktail-in-een-blikje. Een pre-mixed cocktail die de gewaagde smaak van Jack Daniel’s combineert met de iconische, unieke smaak van Coca-Cola.

Smaak Soepel
Beschrijving Een pre-mixed cocktail die de gewaagde smaak van Jack Daniel’s combineert met de iconische, unieke smaak van Coca-Cola. Een perfect match, heerlijk en verfrissend qua smaak.
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Contactgegevens Leverancier
Coca-Cola Europacific Partners Nederland BV. Postbus8775, 3007 AT Rotterdam. Telephone: 0800-26222652 Website: cocacola.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

image
icon
Verenigde Staten
Jack Daniels Verenigde Staten
Elke druppel Jack Daniel’s komt sinds 1866 uit Lynchburg, een dorpje in Tennessee met 600 inwoners, waarvan de helft bij Jack Daniel’s werkt. Jack Daniel’s is vanwege het unieke Charcoal mellowing proces geen bourbon, maar een Tennessee Whiskey (een categorie op zichzelf). Dit houdt in dat iedere druppel Jack Daniel’s gefilterd wordt door een laag van 3 meter houtskool, wat 10 dagen duurt. Hierdoor absorbeert de whiskey de essentie van de houtskool. Daarnaast wordt Jack Daniel’s middels de ‘Sour Mash’ distillatie methode geproduceerd. Sour Mash is een proces waarbij een speciale vergistingstechniek wordt toegepast. Eenderde gist van de vorige vergisting wordt vermengd met tweederde nieuwe gisten en toegevoegd aan het beslag. Hierdoor krijgt het distillaat extra aroma's.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.