Skip to main content
Weduwe Joustra Beerenburg

Bitter 4.5

Weduwe Joustra Beerenburg

Nederland - Bitter 100CL 32%

Weduwe Joustra Beerenburg wordt al sinds 1864 gemaakt met het kruidenpakket van Hendrik Beerenburg, dat vier weken heeft getrokken op zachte jenever. Puur natuur en ongezoet.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Weduwe Joustra Beerenburg

De geur, de kleur en de smaak komen voor de volle 100% van het kruidenpakket. Nu, 150 jaar later, maakt de achter-achter-achterkleindochter van de Weduwe Joustra nog steeds haar Beerenburg met zijn kruiden in hartje Sneek.

4.5
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Altijd goed.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een echte beerenburger
Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 32%
Contactgegevens Leverancier
Wed. S. JOUSTRA & ZOON Kleinzand 32 - SNEEK Website: www.weduwejoustra.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Weduwe Joustra

In 1645 begon Hendrik Beerenburg aan de Stroomarkt 9 te Amsterdam een ‘groothandel in kruiden en het verpakken van deze’. De schippers op de skûtsjes kochten deze pakketjes en lieten ze trekken op jenever of brandewijn. Het aftreksel kreeg de naam van de ontdekker ‘Beerenburg’ en werd gebruikt als medicijn. In 1864 is Anjenette Joustra, nadat haar man op veel te jonge leeftijd is overleden, aan het Kleinzand begonnen met het maken van o.a. Beerenburg. Zij deed dit met de kruiden én het receptuur van Hendrik Beerenburg onder de naam WEDUWE JOUSTRA BEERENBURG. Nu, 150 jaar later, maakt haar achter achter achter kleindochter nog steeds haar Beerenburg met zijn kruiden.

 • Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.