Skip to main content
Jinro Soju Grapefruit

Mixlikeur

Per fles

Jinro Soju Grapefruit

Zuid-Korea - Mixlikeur 36CL 13%

Van Zuid-Korea naar je favoriete (mix)drankje. De grapefruit soju van Jinro combineert de heerlijke smaak van soju met de verfrissende eigenschappen van grapefruit.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Jinro Soju Grapefruit

Van Zuid-Korea naar je favoriete (mix)drankje. De grapefruit soju van Jinro combineert de heerlijke smaak van soju met de verfrissende eigenschappen van grapefruit.

Het is niet alleen heerlijk om puur te drinken, de grapefruit soju is ook ideaal om te gebruiken in cocktails. Dit komt doordat de drank een relatief neutrale smaak heeft (net als wodka), maar geen brandend gevoel achterlaat in je keel. Het komt dan ook niet als verassing dat Jinro het bestverkopende Zuid-Koreaanse drankenmerk ter wereld is!

Smaak Grapefruit
Beschrijving Van Zuid-Korea naar je favoriete (mix)drankje. De grapefruit soju van Jinro combineert de heerlijke smaak van soju met de verfrissende eigenschappen van grapefruit.
Inhoud 36 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Contactgegevens Leverancier
Asia Express Food Kilbystraat 1, 8263 CJ Kampen (NL) Telefax: +31 (0)38-3329045 Website: www.asiaexpressfood.nl Email: info@asiaexpressfood.nl Telephone: +31 (0)38-3329082
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Korea, Hongcheon
Zuid-Korea, Hongcheon
Jinro Zuid-Korea, Hongcheon
Jinro is het nummer 1 soju-merk van Zuid-Korea. Soju is een sterke drank afkomstig uit Korea. De smaak is vergelijkbaar met die van wodka, maar dan milder. Door de heerlijke smaak en diversiteit van de drank is Jinro uitgegroeid tot het bestverkopende sterke drankmerk ter wereld!

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.