Skip to main content
Jose Cuervo Especial Silver

Tequila 4.8

Jose Cuervo Especial Silver

Mexico - Tequila 70CL 38%

Heritage, prestige & traditie: de 3 woorden in het familiewapen staan voor 250 jaar leidershap in de Tequila category. De Jose Cuervo Especial Silver is zacht met tonen van fruit, citrus en agave.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Jose Cuervo Especial Silver

Cuervo maakte de allereerste Tequila gemaakt van agaves. Hiervan wordt enkel het hart 'de piña' gebruikt. De piñas worden 48 uur gestoomd en vervolgens geperst. Hierna ondergaat het sap een gisting en een dubbele distillatie. De smaak is fris en zacht met tonen van fruit, citrus en agave. Cuervo maakt al meer dan 250 jaar tequila met vakmanschap en recepten die generatie op generatie zijn doorgegeven en is de nummer 1 tequila ter wereld.

4.8
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een glaasje geprobeerd met citroensap. Heerlijk.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Gaat erg goed in bijvoorbeeld een tequila sunrise, de smaak van de alcohol is nog te proeven en de agave is duidelijk aanwezig. ook goed puur te drinken.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Voor de eerste keer gekocht maar een echte goede keuze!!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Contactgegevens Leverancier
JC Master Distribution CLS Ferry House, 48 Lower Mount Street, Dublin 2, Ireland Website: www.cuervo.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico
José Cuervo
Heritage, prestige & traditie: de 3 woorden in het Cuervo familiewapen staan voor 250 jaar van leidershap in de Tequila category. Cuervo maakte de allereerste Tequila, en opende daarmee de deur voor alle anderen Cuervo heeft continu nieuwe technieken ontwikkeld om de kwaliteit van het product te verbeteren; innovaties die gevolgd werden door alle andere tequila producenten. Vanuit een bescheiden begin met een klein stukje land in 1758, groeide Jose Cuervo uit tot de nummer 1 tequila ter wereld.
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.