Skip to main content
Joseph Drouhin Chablis Réserve de Vaudon

Classic white 4.7

Joseph Drouhin Chablis Réserve de Vaudon

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL

Voor de Réserve de Vaudon komen de chardonnay druiven van eigen wijngaarden. Hij is heerlijk fris, ziltig en mineralig en daarom de perfecte begeleider van schaal- en schelpdieren, met name oesters.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Joseph Drouhin Chablis Réserve de Vaudon

Deze krachtige Chablis Réserve de Vaudon is het paradepaardje van de familie Drouhin en  heeft een rijke smaak omdat hij op hout is gerijpt. Zo proef je in deze witte wijn bijvoorbeeld de smaak van noten. Het is een zeer verfijnde Franse wijn voor een mooie gelegenheid. Op het etiket staat de historische watermolen 'Mouline de Vaudon' afgebeeld die stamt uit de 18e eeuw.

4.7
  • Een dikke vette Chablis, flink wat hout en mooie minerale
  • Een vannde betere Chablis van Galk.
  • Hele mooie Chablis, stevige body maar wel toegankelijk.
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Gemaakt van biologisch-dynamisch geteelde druiven. De smaak is zeer subtiel, met een levendige frisheid eindigend in een geweldige zachte finale.
Inhoud 75 Centiliter
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Drouhin Vaudon 7, Rue d'Enfer, 21200, France Email: luciegirardin@drouhin.com Website: http://www.drouhin-vaudon-chablis.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

6 keer bekroond
Oogstjaar 2012
8+

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2014
91 punten

Tim Atkin

Oogstjaar 2015
8.5

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2016
91 punten

James Suckling

Oogstjaar 2018
8.5

De Wijngids

90 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, Bourgogne
Maison Joseph Drouhin Bourgogne

Maison Joseph Drouhin is opgericht in 1880. Het huis bezit wijngaarden verspreid over de Bourgogne in de topregio’s Chablis, Côte de Nuits en Côte de Beaune. Momenteel is het bedrijf in handen van de vierde generatie. Wijnmaakster is Veronique Drouhin. Haar broer Philippe is verantwoordelijk voor de wijngaarden en de oudste broer Fréderic Drouhin is algemeen directeur. Hun vader, Robert Drouhin, kocht in de jaren ’60 de beste wijngaarden van Chablis, die destijds zwaar verwaarloosd waren. Drouhin maakt wijnen van druiven uit hun eigen wijngaarden, maar ook van aangekochte druiven van boeren uit de Bourgogne.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen