Skip to main content
Kavalan Classic Single Malt
Taiwan

Mild & zacht

Jouw Premium prijs

Kavalan Classic Single Malt

Taiwan - Malt 70CL 40%

Kavalan is de nummer één whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over Kavalan Classic Single Malt

Kavalan is de nummer één whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit.

Kavalan ontleent zijn naam aan een oude stam uit de provincie Yilan, in het noordoosten van Taiwan, waar ook de distilleerderij zich bevindt. Het zuivere water en de frisse lucht maken dit deel van het subtropische eiland Taiwan tot de ideale omgeving voor de productie van whisky. De distilleerderij is bekroond met meer dan 270 gouden awards, 8x de wereld whisky winnaar van het jaar en 4x de Spirits Producers of the Year.

Beschrijving Kavalan is de nummer één whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten Ingredient: Malted Barley
Oorsprong Taiwan
Contactgegevens Leverancier
La Maison Du Whisky 9-11 Rue Martre, 92110 Clichy, France Website: www.kavalanwhisky.com Kavalan Distillery 326, Section 2, Yuan-Shan Road, Yuan Shan, Yilan 26444, Taiwan La Maison du Whisky 9-11 Rue Martre, 92110 Clichy, France
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Taiwan, Yilan
Taiwan, Yilan
Kavalan Distillery Taiwan, Yilan
Sinds dat er in 2006 gedistilleerd werd ging alles in rap tempo. Het klimaat in Taiwan helpt heel erg mee voor een snelle rijping in de vaten. Door oa de hulp van specialist Dr. James Swan verschijnen er fantastische bottelingen op de markt die prijs na prijs winnen.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.