Skip to main content
Klein Constantia Clara Sauvignon Blanc

Fresh prince 5.0

Klein Constantia Clara Sauvignon Blanc

Zuid-Afrika - Sauvignon blanc 2018 75CL 13,5%

Deze strakdroge houtgerijpte sauvignon blanc is vernoemd naar Clara Eliza Hussey, die Klein Constantia in 1913 kocht. Ze stond bekend om haar legendarische tuinfeesten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Klein Constantia Clara Sauvignon Blanc

Klein Constantia is wereldberoemd vanwege zijn zoete wijn: Vin de Constance. Maar op dit eeuwenoude Zuid-Afrikaanse estate worden ook strakdroge wijnen gemaakt zoals The Clara. De wijn wordt gemaakt van 6 speciaal geselecteerde plots van de beste wijngaarden van het domein. Hij is vernoemd naar Clara Eliza Hussey, die Klein Constantia in 1913 kocht. Ze stond bekend om haar legendarische tuinfeesten. De wijn rijpt 9 maanden op Franse eiken- en acaciahouten vaten. Vrij ongebruikelijk voor sauvignon blanc. Je proeft grapefruit, kiwi en specerijen met een verfrissende mineraliteit.

5.0
Sauvignon blanc

Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze strakdroge houtgerijpte sauvignon blanc is vernoemd naar Clara Eliza Hussey, die Klein Constantia in 1913 kocht. Ze stond bekend om haar legendarische tuinfeesten.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort sauvignon blanc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Klein Constantia Klein Constantia Road, Cape Town, South Africa Email: info@kleinconstantia.com Website: www.kleinconstantia.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
p_90 punten

Wine Advocate

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Constantia
Klein Constantia Constantia

Klein Constantia dateert uit 1685 toen Simon van der Stel de meest gunstige locatie koos voor zijn uitgestrekte en vruchtbare boerderij genaamd "Constantia". In 1817 is de toemallige eigenaar Coete overleden waardoor zijn twee zoons het land hebben verdeeld in Groot Constantia en Klein Constantia. Klein Constantia ligt te midden van eeuwenoude bomen en weelderig groen aan de bovenste uitlopers van de Constantiaberg, met een prachtig uitzicht over de Constantia-vallei en False Bay. Het is gelegen tussen 70 meter en 343 meter boven zeeniveau, met een constante zeebries van meer dan 150 meter, blijven de temperaturen koel, waardoor het fruit tijdens het rijpen behouden blijft. Met de oceaan op slechts 10 kilometer afstand, speelt de wind ook een belangrijke factor, vaak belastend de wijngaard en resulterend in een toename van concentratie en smaak in het fruit.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.