Skip to main content
Lawson's Dry Hills Riesling

Fresh hammer 4.0

2e halve prijs

Lawson's Dry Hills Riesling

Oorsprong - Nw.-Zeeland 2017 75CL

Nieuw-Zeelandse riesling met zingende zuren. Je proeft witte bloesem, rode
appels en vers geperst limoensap. Drink hem bij een céviche van kabeljauw met
sinaasappel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lawson's Dry Hills Riesling

In de Elzas wordt riesling gezien als de koning van de druiven. In het Nieuw-Zeelandse Marlborough is het qua aanplant sauvignon blanc die regeert. Toch produceert Lawson's Dry Hills een prachtige riesling met zingende zuren. Je proeft witte bloesem, rode appels en vers geperst limoensap. Dankzij de aanwezige zuren in de wijn kan je hem gerust tot 5 jaar na het oogsten bewaren. Drink hem als aperitief, bij Thai Beef Salad of in combinatie met een céviche van kabeljauw met sinaasappel.

Smaak fris, appel en limoen
Lekker bij ceviche en olijven
4.0
Riesling

Deze druif kan een wijn maken die varieert van droog tot zoet. Opvallend is altijd de zeer hoge zuurgraad. Een halfzoete Riesling past goed bij Aziatische gerechten of varkensvlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Nieuw-Zeelandse riesling met zingende zuren. Je proeft witte bloesem, rode appels en vers geperst limoensap. Drink hem bij een céviche van kabeljauw met sinaasappel.
Inhoud 75 Centiliter
Soort riesling
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Nw.-Zeeland
Contactgegevens Leverancier
Lawson's Dry Hills Alabama Road, Blenheim, New Zealand Email: wine@lawsonsdryhills.co.nz Website: www.lawsonsdryhills.co.nz
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2016
s_4 sterren

Michael Cooper

silver

International Wine Challenge

Oogstjaar 2017
8.5

De Wijngids

Ons verhaal

Nieuw-Zeeland, Marlborough
Lawson’s Dry Hills Marlborough

Lawson’s Dry Hills is een middelgroot wijnbedrijf uit het Nieuw-Zeelandse wijngebied Marlborough. De meest noordelijk gelegen wijnstreek van het Zuidereiland. De druiven zijn aangeplant in 1980 en sinds 1992 wordt er wijn op de markt gebracht onder de naam Lawson’s Dry Hills. De bekendste wijn van dit domein is Mount Vernon Sauvignon Blanc, een benchmark voor ‘nieuwe wereld’ stijl sauvignon. Daarnaast wordt er onder andere merknamen wijn gemaakt. Bijvoorbeeld onder de eigen naam Lawson’s Dry Hills. Deze wijnen zijn gemaakt van Elzasser druiven zoals riesling, pinot gris, pinot noir en de specialiteit van het huis: gewürztraminer. Alle wijnen van Lawson’s Dry Hills worden gemaakt volgens de principes van 'sustainable winegrowing’.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen