Skip to main content

Ontdek wijnhuizen


Lawson's Dry Hills

Lawson's Dry Hills

Ons assortiment wijnen biedt een authentieke weergave van elke druivensoort en van de plaats waar deze wordt verbouwd. Ze zijn consistent in stijl met geweldige aroma's, expressieve smaken en een kenmerkende textuur. Daarnaast zet Lawson's Dry Hills zich in voor een C02 neutrale productie. Dat maakt de wijnen perfect om samen met familie en vrienden van te genieten.

image

Onze kernwaarden

Wij geloven dat als het op genieten van wijn aankomt, u misschien een aantal van dezelfde waarden deelt als wij. Onze filosofie is gebaseerd op authenticiteit, genieten en duurzaamheid. Of het nu gaat om ons als mensen of om de wijnen die we maken, deze drie woorden zijn de leidraad binnen onze organisatie. 

image

We houden traditie in ere, maar we doen de dingen graag op onze eigen manier en dat doen we al meer dan 30 jaar. We zijn een relaxte groep die jeans in plaats van pakken draagt. We spreken niet van collega's, maar van vrienden. 'S morgens thee in plaats van vergaderingen, maar we nemen het maken van wijn serieus. We doen graag alles zelf, van het telen van druiven tot het maken en bottelen van onze 100% gecertificeerde duurzame wijn. En dat is precies hoe we het graag zien.

LAWSON'S DRY HILLS SAUVIGNON BLANC 2020 75CL

Lawson’s Dry Hills Sauvignon Blanc is net iets anders dan de reguliere sauvignon uit Nieuw-Zeeland. 7% van de druiven vergist namelijk op Franse eikenhouten vaten (vrij ongebruikelijk voor sauvignon blanc). Bij de vergisting worden geen gistcellen toegevoegd, maar alleen de van nature aanwezige gistcellen op de schil van de druif gebruikt. Dat geeft de wijn een intense en geconcentreerde smaak met mineraliteit. Daarnaast knalt de geur van passiefruit, groene kruiden en bloemen je glas uit. Heerlijk bij een Griekse salade.


 

LAWSON'S DRY HILLS RESERVE SAUVIGNON BLANC 2020 75CL

In het Nieuw-Zeelandse Marlborough is sauvignon blanc ‘serious business’. Lawson’s Dry Hills maakt verschillende wijnen van deze druif, waarbij de Reserve het meest uitgesproken is. Geheim van de wijnmaker is om 20% van de wijn wild te laten fermenteren met uitsluitend natuurlijke gisten op Franse eikenhouten vaten. Dat geeft een intense en volle smaak met mineraliteit. Je ontdekt grapefruit, limoen, kruisbessen, groene paprika en een lichte rokerigheid. Drink hem tot vier jaar na het oogstjaar. Bijvoorbeeld bij een mosselpan of Zeeuwse oesters.


 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.