Skip to main content

Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Overig (4)

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (2) 20 tot 30 euro (2)

Filters voor Acties

Voor iedereen (1)

Filters voor Inhoud

40 CL (1) 75 CL (3)

Filters voor Kenmerken

Filters voor Alcoholpercentage

30% tot 40% (4)

Filters voor Merk

Disaronno (7) Licor 43 (9) Cointreau (2) Grand Marnier (2) Southern Comfort (4) Drambuie (2) Amarula (6) Frangelico (2) Overig (76) Bailey's (10) Hooghoudt (1) Tia Maria (4) Villa Massa (4)
Geen resultaten

Filters voor Soort

Koffielikeur (1) Afterdinner (2)
Bekijk 4 producten


Villa Massa kopen

Villa Massa limoncello: natuurlijk vervaardigd, zacht van smaak en met passie gemaakt. 
Als je deze Zuid-Italiaanse trots vóór 22:00 uur besteld, geniet je morgen al van een heerlijk glaasje. We bezorgen door heel Nederland, waar jij wilt!

Villa Massa limoncello aanbieding

Houd onze actiepagina voor dranken in de gaten om deze heerlijke afterdinner likeur tegen een scherpe prijs te kopen. Wist je dat je met de Gall & Gall klantenkaart vaak ook nog geniet van 10% extra korting?

Meer Villa Massa?

De zoete likeur wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door de schil van sorrento citroenen te mengen met suiker, water en alcohol. Van oudsher wordt Villa Massa ijskoud gedronken na een maaltijd. Wil je ‘m ook een keer proberen om een cocktail mee te maken? Probeer dan bijvoorbeeld het recept van de villa spritzer.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.