Skip to main content
Mirabeau Rosé Gin

Gin 5.0

Mirabeau Rosé Gin

Oorsprong - Frankrijk 70CL 43%

Mirabeau is bekend geworden door zijn heerlijke rose's uit de Provence. Echter brengen ze nu een unieke Rose Gin uit. Een klassieke dry pink gin met de smaak van de Provence vervaardigd in Frankrijk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Mirabeau Rosé Gin

Serveersuggestie: serveer de Mirabeau Rose Gin met Fever Tree Aromatic Tonic en garneer met een takje rozemarijn.

Stephen en Jeany Cronk zijn de Britse eigenaren van Mirabeau en Provence. De grote passie van Stephen was altijd al wijn. Tot zijn 30-ste werkte hij in Londen voor wijnimporteurs en had hij zijn eigen wijn en koffie bedrijf. Daarna werkte hij jarenlang in de telecom industrie. In 2008 stond hij op het punt om een grote stap te maken in zijn zakelijke carrière. Dit betekende echter wel dat hij daardoor nog meer tijd zonder zijn jonge giin zou moeten doorbrengen. Hij besloot om het roer drastisch om te gooien. Het hele giin verhuisde naar het hart van de Provence om daar met een team van wijnmakers de lekkerste rosé te maken.

5.0
  • Heerlijke gin! Niet zo zoet als de andere rosé gin. Mooi in balans en echt een smaak sensaties.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Mirabeau France Website: www.mirabeauwine.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Mirabeau en Provence

Stephen en Jeany Cronk zijn de Britse eigenaren van Mirabeau en Provence. De grote passie van Stephen was altijd al wijn. Tot zijn 30-ste werkte hij in Londen voor wijnimporteurs en had hij zijn eigen wijn en koffie bedrijf. Daarna werkte hij jarenlang in de telecom industrie. In 2008 stond hij op het punt om een grote stap te maken in zijn zakelijke carrière. Dit betekende echter wel dat hij daardoor nog meer tijd zonder zijn jonge gezin zou moeten doorbrengen. Hij besloot om het roer drastisch om te gooien. Het hele gezin verhuisde naar het hart van de Provence om daar met een team van wijnmakers de lekkerste rosé te maken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen