Skip to main content
Niepoort Fabelhaft Branco

Fresh prince 3.7

2e halve prijs

Niepoort Fabelhaft Branco

Oorsprong - Portugal 2020 75CL

De beroemde portproducent Niepoort maakt naast portwijnen ook witte en rode tafelwijnen. Voor de Nederlandse markt wordt deze wijn ook aangeboden onder de naam ‘Gestolen Fiets Branco’.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Niepoort Fabelhaft Branco

De beroemde portproducent Niepoort maakt naast portwijnen ook witte en rode tafelwijnen. Oorspronkelijk werden deze wijnen ontwikkeld voor de Duitse markt en kregen zij de naam Fabelhaft ('fabelachtig'). Inmiddels worden deze wijnen verkocht in vele landen, waar de wijn luistert naar een andere naam: in Engelstalige landen heet hij 'Drink Me' en voor de Nederlandse markt werd ook 'Gestolen Fiets Branco' gemaakt. Het is een blend van de inheemse druiven rabigato, códega do larinho, gouveio, dona branca, viosinho en bical. Deels op hout gerijpt met abrikoos, citrus, mineraliteit en kruidigheid.

Lekker bij gegrilde vis en salades
3.7
  • Vrij licht kleurige Portugees. Klein beetje zuurtje, ruikt niet echt uitnodigend met smaken van citrus , appel en vanille.
  • De Fabelhaft 2019 ruikt naar bier. De smaak is gootsteen waardig. De tweede wijn in mijn leven die ik heb weggegooid.
  • Lekker fris en fruitig met een spankeltje.
  • Heerlijke portugese wijn.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De beroemde portproducent Niepoort maakt naast portwijnen ook witte en rode tafelwijnen. Voor de Nederlandse markt wordt deze wijn ook aangeboden onder de naam 'Gestolen Fiets Branco'.
Inhoud 75 Centiliter
Soort viosinho, rabigato, gouveio, códega
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Niepoort Vinhos S.A. Rua Cândido dos Reis, 670, Vila Nova de Gaia, Portugal Website: http://www.niepoort.pt Email: info@niepoort.pt
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
16.5 punten

Jancis Robinson

Ons verhaal

Portugal, Porto
Niepoort Porto

Niepoort is een portproducent met een Nederlandse link. Het bedrijf werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Al snel kwam daar Franciscus Marius van der Niepoort bij. Dankzij het overlijden van Kebe kwam het bedrijf al snel volledig in handen van de familie Van der Niepoort, dat nog altijd de trotse eigenaar is van dit familiebedrijf uit Vila Nova de Gaia. De huidige wijnmaker is Dirk van der Niepoort. Hij is de vijfde generatie aan het roer. Niepoort is een wat kleinere producent. Ze noemen zichzelf een ‘niche player’. Hun portstijl is zoet. Naast port maken zij ook mooie wijnen van druiven uit de Douro vallei.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen