Skip to main content

Recept en inspiratie


Freakshake Recept

de freakshake

Wil je een cocktail maken met een nieuwe dimensie? De Freakshake is de perfecte combinatie van een milkshake en een cocktail in een. Daarmee kun je het dessert wel skippen. Met een Freakshake kun je eindeloos combineren, maak 'm zo freaky als je zelf wilt. Wij leren je de basis, daarna is het aan jou om zo creatief mogelijk te zijn met decoreren.

Freakshake recept

freakshake

Dit heb je nodig: 

 • 50 ml cream likeur
 • 50 ml koude espresso
 • 4 bolletjes vanilleijs
 • 125 ml halfvolle melk
 • Chocoladesaus
 • Opgeklopte slagroom
 • Hagelslag  (witte en pure chocolade)
 • Brownie of blondie

Zo maak je ‘m:

 1. Haal de chocoladesaus langs de rand van een mason jar of groot glas en druk ‘m in de hagelslagmix, zo onstaat er een mooi versierde rand.
 2. Doe 3 ijsbolletjes,  de cream likeur (bijvoorbeeld Baileys), koude espresso en halfvolle melk in de blender en mix tot een glad mengsel. 
 3. Giet het mengsel in je versierde mason jar of glas en voeg een bolletje ijs toe. 
 4. Werk af met een mooie toef slagroom. Leg er nog een stukje brownie of blondie bovenop en smullen maar!

TIP: je kunt natuurlijk ook chocolade- of karamellikeur gebruiken.

Licor 43 Chocolate
 

Geïnspireerd door de chocoladetraditie van Spanje, nodigt Licor 43 je uit om deze limited edition te ontdekken die de bekende smaak van Licor 43 Original combineert met chocolade van 100% duurzaam geproduceerde cacao.

Na de ontdekking in Mexico werden cacaobonen tijdens de 16e eeuw naar Andalusië (Spanje) gebracht en sindsdien begon chocolade in populariteit te stijgen, eerst binnen Spanje en later in heel Europa. De kwalitatieve chocolade in combinatie met de zachte smaak van Licor 43 Original geven Licor 43 Chocolate een harmonieuse, elegante en rijke smaak. Heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, bijvoorbeeld in een verrassende cocktail.

Licor 43 Chocolate 70CL

freakshake met caramel en slagroom

VARIËREN MAAR!

Freakshakes drink je vaak als digestief en in plaats van het dessert. Met een freakshake heb je het perfecte after dinner moment te pakken. Je kunt eindeloos variëren met freakshakes. De meest gebruikte basisdranken voor de freakshake zijn zoetere dranken of dranken met een smaakje. Flavoured rums zoals kokosrum of ananasrum, koffielikeuren en cream likeuren. Natuurlijk kun je ook voor wat sterkers gaan met een extra kick. Bourbon en brandy zijn dan heel geschikte dranken. Met freakshakes kun je zo creatief zijn als je zelf wilt.

Dus leef je uit!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.