Skip to main content

The next big thing


Hard Sparkling Water

Hard Sparkling Water
Hard Sparkling Water

Move over wodka-spa rood, er is een nieuwe low calorie drank op de markt: Hard Seltzer, ofwel Hard Sparkling Water. Met Hard Seltzer kun je genieten van een alcoholische drank, zonder een hoge calorie-inname. Deze drank is overgewaaid uit de VS, waar het al een ontzettende trend is. Wil je meer weten? Lees snel verder!

Bestel hier Hard Seltzer

WAT IS HARD SPARKLING WATER?

Hard Sparkling Water is een mixdrank van bruisend water met alcohol. De toevoeging van natuurlijke fruitextracten realiseert een natuurlijke, frisse smaak. Heel smaakvol en toch simpel. Deze mixdrank is ontzettend populair in de VS en is nu ook in Nederland te koop.

HARD SPARKLING WATER: LAAG IN CALORIEËN

Wil jij op jouw calorie-inname letten? We hebben je eerder al verteld dat je beter een glas champagne of low calorie cocktail kunt nemen, in plaats van bier. Champagne is namelijk een drank met weinig calorieën. Is champagne niets voor jou? Probeer dan Hard Sparkling Water. Met natuurlijke smaken zoals limoen, komkommer of zwarte bessen en maximaal 100 calorieën per glas!
 

image

HOEVEEL ALCOHOL ZIT ER IN HARD SPARKLING WATER?

Hard Sparkling Water staat bekend om het lage alcoholpercentage van maximaal 4,5% per glas. Dit is lager dan wat de meeste wijnen, bieren en cocktails aan alcohol bevatten. 

WEINIG KOOLHYDRATEN. DIT IS HARD SELTZER

Jouw favoriete sterke drank combineren met een smaakvolle vruchtensap resulteert al gauw in een caloriebom vol koolhydraten. Hard Seltzer staat bekend om het lage koolhydraatgehalte, wat het de ideale drank maakt wanneer je voor een lage koolhydraatinname gaat.
 

HARD SPARKLING WATER IS VRIJ VAN GLUTEN EN ZOETSTOFFEN 

De drank is niet alleen laag in calorieën en koolhydraten. Het is ook nog eens glutenvrij én er worden geen kunstmatige zoetstoffen toegevoegd. Hard Sparkling Water is er dus voor iedereen boven de 18 jaar. Lekker fris en met 100% natuurlijke smaken.

 

WHITE CLAW 

White Claw Hard Seltzer is de Amerikaanse variant van Hard Sparking Water. In Nederland kent deze verfrissende drank drie varianten:

  • Natural Lime
  • Raspberry
  • Black Cherry

White Claw staat in Amerika bekend als dé drank van 2020 met slechts 4,5% alcohol en 95 calorieën per 330ml. Cheers!
 

 

CARLETT ELIX SPIKED SPARKLING WATER

Hard Sparkling Water komt niet alleen uit Amerika, ook in Europa wordt de drank gemaakt. Aanschouw: Carlett Elix Spiked Sparkling Water. Deze mix bevat 4% alcohol, heeft maar 57 calorieën per 250ml en komt in twee heerlijke smaken:

  • Cucumber
  • Lemon Ginger

Dit drankje is volledig organic en gemaakt met premium wodka. Zonder toegevoegde smaakstoffen en suikers. 
 

 

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN LOW CALORIE ALTERNATIEF? 

Liever een ander drankje met weinig calorieën? Dan kun je natuurlijk ook altijd voor alcoholvrije wijn of een alcoholvrije cocktail gaan. 
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.