Skip to main content

Kerst: citroensorbet met limecurd en meringue

Een citroensorbet in een vrolijk bakje

Recept

Ingrediënten:

  • 8 el lemoncurd
  • 1 tl limoenrasp
  • 2 el limoensap
  • 1 liter citroen sorbetijs
  • 4 meringues

Bereiding:

  1. Verwarm de lemoncurd met het limoenrasp en het limoensap in een klein pannetje 
  2. Meng goed en laat helemaal afkoelen
  3. Doe wat bolletjes sorbetijs in een glaasje of schaaltje. Schep er wat van de limoencurd over
  4. Maak af met de meringues en wat citroenrasp

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.