Skip to main content

Gall & Gall


Wijnboxen

Wijnbox
Wijnbox

Ben je opzoek naar nieuwe wijnen of wil je graag een volledig drankarrangement bestellen voor tijdens een etentje? Met een wijnpakket van Gall & Gall zit je altijd goed! Verwen jezelf of een ander met deze wijnervaring, gegarandeerd een avond vol wijnplezier.

SHOP ALLE WIJNBOXEN

Wijnpakketten van Gall & Gall

Wijnpakketten zijn ideaal als je zelf verschillende wijnen wilt proeven of als je een wijnliefhebber wil verrassen met mooie nieuwe wijnen. De boxen zijn combinaties van witte, rode en rosé wijnen of een samenstelling van verschillende rode wijnen of witte wijnen. Ontdek jouw favoriet!

WIJN PROEVEN MET DE WIJNBOXEN

Met deze samengestelde wijnboxen laten we je kennis maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zo gek zijn op wijn als wij. Daar laten we je graag van meegenieten. Hierdoor kun je op een leuke manier nieuwe wijnen ontdekken die misschien wel op jouw lijst van favoriete wijnen komen!

 

Wijnbox Diner

Wil je in één keer klaar zijn met jouw wijnen voor het diner? In deze box vind je wijn voor het aperitief, voorgerecht en hoofdgerecht. De ideale wijnbox! 

Met deze wijnbox ben je helemaal klaar voor het diner! Schenk tijdens het voorgerecht een frisfruitige Pinot Grigio uit Noord-Italië. Voor bij er bij het hoofdgerecht kun je de soepele Memoro Rosso, een bijzondere blend uit vier verschillende Italiaanse wijnstreken, of de krachtige Cune Rioja Crianza. 
 
Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

 • Piccini Memoro Rosso 
 • Lavis Classici Pinot Grigio 
 • Cune Rioja Crianza 

 

Wijnbox Diner 3X75CL

Wijnbox Diner Groot

In deze box vind je wijn voor het aperitief, voorgerecht en hoofdgerecht. Per soort zitten er 2 flessen in deze box. Handig voor als je met wat meer mensen eet.

Start het aperitief met een Cava, schenk tijdens het voorgerecht een frisfruitige Pinot Grigio uit Noord-Italië en serveer bij het hoofdgerecht de klassieke Cap Royal Cuvée Tradition, een prachtige Bordeaux die heerlijk smaakt bij rood vlees en wild.

Wat zit er in deze wijnbox?

 • 2x Cap Royal Cuvee Tradition
 • 2x Lavis Pinot Grigio
 • 2x Pere Ventura Cava

 

Wijnbox Diner Groot 6X75CL

Wijnbox Deluxe Gemixt

Ben jij een echte wijnliefhebber of wil je juist eens extra uitpakken tijdens het diner? Kies dan voor deze Deluxe Wijnbox! In deze wijnbox vind je 3 luxe flessen (1 witte en 2 rode) die je diner compleet maken!

Je vindt in deze wijnbox verfrissende Sauvignon Blanc uit de Loire, iconische Amarone voor bij wild of een stoof en een verfijnde Châteauneuf-du-Pape de beroemste appellatie in de zuidelijke Rhône. Heerlijk bij gevogelte en gegrild rood vlees. 

Wat zit er in deze wijnbox? 

 • Zonin Amarone

 • Berthet-Rayne Châteauneuf-Du-Pape

 • Bougrier Menetou-salon

Wijnbox Deluxe Gemixt 3X75CL

Wijnbox Deluxe Rood

Tijdens een gezellig etentje wil je wat moois op tafel zetten: zowel het eten als de wijn. Ben je op zoek naar 3 luxe rode wijnen die perfect bij het diner passen? In deze wijnbox vind je ze! De perfecte begeleiders van lamsvlees of wildgerechten.

De St. Emilion smaakt heerlijk bij gevogelte of gebraden rood vlees. De Cune Rioja Reserva is heerlijk zacht en een topcombi bij lamsvlees of plateau charcaturie. De biologische Châteauneuf-du-Pape is een perfecte combinatie met ree- of hertenbiefstuk. De Amarone is zo intens van smaak dat deze uitstekend samen gaat bij alle gerechten met veel smaak. Denk aan hazenpeper of een mooi kaasplateau.

Wat zit er in deze wijnbox? 

 • Château Macquin St. Georges St. Emilion
 • Zonin Amarone Della Valpolicella
 • Cune Rioja Reserva

Wijnbox Deluxe Rood 3X75CL

Wijnbox Deluxe Wit

Met een gezellig etentje wil je wat moois op tafel zetten: zowel het eten als de wijn. Ben je op zoek naar 3 luxe witte wijnen die perfect bij het diner passen? In deze wijnbox vind je ze! De ideale begeleiders van het voorgerecht of hoofdgerechten met romige saus.

De heerlijk frisse Chablis is een perfecte wijn bij veel voorgerechten en een klassieke combinatie met oesters. In de Pouilly-Fumé proef je de intense en verfijnde smaak van een goed gemaakte Sauvignon Blanc uit de Loire. De Catena Alta Chardonnay wordt ook wel vergeleken met een top Bourgogne. Deze is heerlijk bij alle gerechten met een romige saus.

Wat zit er in deze wijnbox? 

 • La Chablisienne Chablis La Pierrelée

 • Famille Bougrier Confidences Pouilly-Fumé

 • Catena Alta Chardonnay

Wijnbox Deluxe Wit 3X75CL

DUO PAKKETTEN

Naast de wijnboxen voor het diner hebben wij ook verschillende duo pakketten. Deze pakketten zijn ideaal voor jezelf of om cadeau te doen! De duo pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten twee topwijnen. 
 

WIJNPAKKET BESTELLEN VOOR IEDERE GELEGENHEID

Daarnaast bieden we ook wijnboxen aan die speciaal afgestemd zijn op bepaalde ingrediënten van een gerecht, bijvoorbeeld een wijnpakket voor bij stoofvlees! Zo kun je tijdens een diner kennismaken met wijnen die je nog nooit hebt geproefd! Als dat niet genoeg is, kun je een wijnpakket kiezen die speciaal is samengesteld voor bepaalde gelegenheden.

Alle wijnboxen kun je direct online bestellen, maar zijn ook beschikbaar in een van onze winkels. Leuk voor jezelf, of geef een wijnbox cadeau! En laat het direct bezorgen bij de jarige. Handig toch?
 


MEER LEZE OVER WIJN?

Ben jij benieuwd naar nieuwe wijnen? Met de wijnbox van Gall ontdek je de lekkerste wijnen, zorgvuldig voor jou uitgekozen! Naast de wijnbox kun je nog meer over wijn ontdekken in onze ontdek sectie! Lees bijvoorbeeld over de populairste druiven en waar deze vandaan komen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.