Skip to main content

Gall & Gall


Wijnboxen

Wijnbox
Wijnbox

Nieuwe wijnen ontdekken? We hebben Gall & Gall wijnboxen vol prijswinnende wijnen samengesteld. Dan zit je altijd goed. NIEUW: de Gall & Gall wijnbox met 3 flessen!

Gall & Gall wijnboxen
Gall & Gall wijnboxen

Met deze samengestelde wijnpakketten laten we je kennis maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

De Gall & Gall wijnbox bevat: 

 • 3 of 6 prijswinnende wijnen
 • inlegvel over wijnproeven (alleen in de 6-fles wijnbox)

Dit alles verpakt in een prachtige wijnbox! Leuk voor jezelf of als cadeau. Bekijk hieronder alle Gall & Gall wijnboxen en bestel je favoriet extra voordelig.

Alle wijnboxen

GALL & GALL WIJNBOX Winter Deluxe

In deze Gall & Gall Wijnbox Winter Deluxe 3 heerlijke wijnen uit Italië, Spanje en Chili. 

 

Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

 • Piccini Memoro Rosso

 • Viña Salceda Rioja Crianza

 • Natura Viognier Organic White

Gall & Gall Wijnbox Winter Deluxe 3X75CL

GALL & GALL WIJNBOX Herfst

Speciaal voor alle liefhebbers van rode herfstwijn selecteerden we deze Wijnbox met uitsluitend prijswinnaars. Spaanse en Amerikaanse rode wijnen met een gouden randje.

Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

 • Ironstone Old Vine Zinfandel (1x)
 • Masi Campofiorin Appaxximento (1x)
 • Viña Salceda Rioja Reserva (1x)

Gall&Gall Wijnbox Najaar Deluxe 2019 3X75CL

Gall & Gall Wijnbox Bij Gourmet

Welke wijn gaat goed met kipfilet, varkenshaas, biefstuk, shoarmareepjes, sjasliek, slavink en lamsrack? 

Dé gourmetwijn van 2019 dat is de Argentijnse Trapiche Malbec Reserve. 
Drink je liever wit bij gourmet dan heb je een fruitige wijn nodig die (deels) op hout rijpt: de Zuid-Afrikaanse Mulderbosch Steen Op Hout voldoet aan deze criteria. Steen is de lokale benaming van de druif chenin blanc. Ook heerlijk bij visgourmet. 
Liefhebbers van rosé kiezen voor de Vidal-Fleury Côtes du Rhône Rosé. Een gastronomische duizendpoot bij alles uit je pannetje.
 

Wat zit er in deze wijnbox?

 • Trapiche Reserve Malbec
 • Mulderbosch Steen op Hout
 • Vidal Fleury Côtes du Rhône Rosé 

Gall & Gall Wijnbox Gourmet 3X75CL

GALL & GALL WIJNBOX BIJ DE BORREL

Onze wijnexperts hebben een speciale wijnbox geselecteerd met deze wijntoppers voor bij de borrel. Mousserend, wit en rosé. Voor ieder wat wils. Verras je gasten met deze zachte Chileense bubbel, serveer de Touraine bij de sushi of de schitterende Provence Rosé Domaine de L’Amaurigue. Deze drie wijnen blijven niet onopgemerkt bij geen één van je zomer borrels. Proost!

Wijnbox bij de Borrel 2019 3X75CL

WIJNBOX RODE PRIJSWINNAARS

Natuurlijk is het leuk dat veel van onze wijnen een award winnen. Een groot compliment voor onze wijnspecialisten en de bevestiging van ons uitgebreide assortiment waarbij alles draait om kwaliteit. Deze rode wijnbox is met de grootst mogelijk zorg samengesteld om te ontdekken welke jij lekker vindt!

Gall & Gall Wijnbox Onze Rode Prijswinnaars 6X75CL

OMFIETSEN VOOR MEDAILLE WIJNBOXEN

Wijnbox met alleen maar winnaars. 

In zijn Omfietswijngids beoordeelt Nicolaas Klei wijnen met 1 t/m 5 glaasjes. Wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding zijn de moeite van het omfietsen waard en worden dus Omfietswijn. Nu 3 Omfietswijnen in een wijnbox. 

In ons assortiment hebben we meer dan 1000 bekroonde wijnen, waaronder een aantal gouden medaille winnaars. Speciaal voor jou selecteerden we deze wijnbox met een gouden randje.

Wijnbox- Omfietswijnen 3X75CL

GALL & GALL WIJNBOX ALTIJD PRIJS

Speciaal voor jou selecteerden we wijnen die het in zich hebben om jouw favoriet te worden. Misschien (nog) niet wereldberoemd, maar zeker de moeite waard om ze te leren kennen. In deze Gall & Gall wijnbox zitten 3 rode en 3 witte wijnen. 

Gall & Gall Wijnbox Altijd Prijs 6X75CL

Smaakprofielen wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen ken je al. Maar we hebben nu iets nieuws voor je! De smaakprofielen wijnboxen. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!

Smaakprofielen

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. Doe de test en kom er achter welk smaakprofiel bij jou past.

ALLE GALL & GALL WIJNBOXEN BEKIJKEN

Alle wijnboxen kun je direct online bestellen, maar zijn ook beschikbaar in een van onze winkels. Leuk voor jezelf, of geef een wijnpakket cadeau! En laat het direct bezorgen bij de jarige. Handig toch?

Alle wijnboxen