Gall & Gall Wijnboxen

Nieuwe wijnen ontdekken? We hebben Gall & Gall wijnboxen vol prijswinnende wijnen samengesteld. Dan zit je altijd goed. 

NIEUW: de Gall & Gall wijnbox met 3 flessen!

Met deze samengestelde wijnpakketten laten we je kennis maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

De Gall & Gall wijnbox bevat: 

  • 3 of 6 prijswinnende wijnen
  • een informatieflyer over de wijnen
  • inlegvel over wijnproeven (alleen in de 6-fles wijnbox)

Dit alles verpakt in een prachtige wijnbox! Leuk voor jezelf of als cadeau. Bekijk hieronder alle Gall & Gall wijnboxen en bestel je favoriet extra voordelig.

Gall & Gall wijnbox BBQ

Steek hem maar aan. Want we gaan weer BBQ-en. Speciaal daarvoor selecteerden we 3 wijnen in de kleuren rosé, wit en rood. Perfect passend bij de BBQ. En voor ieder wat wils. Proost!

Gall & Gall wijnboxen Voorjaar

Fris en fruitig wit. Dat drinken we graag in het voorjaar. De wijnen mogen weer lichtvoetig zijn. Ongecompliceerd en heerlijk sappig. In deze wijnboxen zitten 3 wijnen waarmee we vieren dat ons favoriete seizoen weer is begonnen! Proost op het voorjaar.

Wijnbox Rode Prijswinnaars

Natuurlijk is het leuk dat veel van onze wijnen een award winnen. Een groot compliment voor onze wijnspecialisten en de bevestiging van ons uitgebreide assortiment waarbij alles draait om kwaliteit. Deze rode wijnbox is met de grootst mogelijk zorg samengesteld om te ontdekken welke jij lekker vindt! 

Gall & Gall Wijnbox bij asperges

Asperges! Het is weer de tijd van het jaar. En bij het witte goud hoort een passende witte wijn. Wij selecteerden drie wijnen die de asperges nog lekkerder laten smaken. Geniet ervan!

Omfietsen voor medaille wijnboxen

Twee mooie wijnboxen met alleen maar winnaars. 

In zijn Omfietswijngids beoordeelt Nicolaas Klei wijnen met 1 t/m 5 glaasjes. Wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding zijn de moeite van het omfietsen waard en worden dus Omfietswijn. Nu 3 Omfietswijnen in een wijnbox. 

In ons assortiment hebben we meer dan 1000 bekroonde wijnen, waaronder een aantal gouden medaille winnaars. Speciaal voor jou selecteerden we deze wijnbox met een gouden randje.

Gall & Gall Wijnbox Altijd Prijs

Speciaal voor jou selecteerden we wijnen die het in zich hebben om jouw favoriet te worden. Misschien (nog) niet wereldberoemd, maar zeker de moeite waard om ze te leren kennen. In deze Gall & Gall wijnbox zitten 3 rode en 3 witte wijnen. 

Smaakprofielen wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen ken je al. Maar we hebben nu iets nieuws voor je! De smaakprofielen wijnboxen. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!

Smaakprofielen

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

Doe de test >

Alle Gall & Gall wijnboxen bekijken

Alle wijnboxen kun je direct online bestellen, maar zijn ook beschikbaar in een van onze winkels. Leuk voor jezelf, of geef een wijnpakket cadeau! En laat het direct bezorgen bij de jarige. Handig toch?