Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Gall & Gall


Wijnboxen

Wijnbox
Wijnbox

Nieuwe wijnen ontdekken? We hebben Gall & Gall wijnboxen vol prijswinnende wijnen samengesteld. Met een wijnpakket van Gall & Gall zit je altijd goed. NIEUW: de Gall & Gall wijnbox met 3 flessen!

Wijnpakketten van Gall & Gall

Wijnpakketten zijn ideaal als je verschillende wijnen wilt proeven. De pakketten zijn combinaties van witte, rode en rosé wijnen of een samenstelling van verschillende rode wijnen of witte wijnen. Ontdek zelf wat jouw favoriet is!

Met deze samengestelde wijnpakketten laten we je bovendien kennis maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

De Gall & Gall wijnbox bevat: 

 • 3 of 6 prijswinnende wijnen
 • inlegvel over wijnproeven (alleen in de 6-fles wijnbox)

Dit alles verpakt in een prachtige wijnpakket! Leuk voor jezelf of als cadeau. Bekijk hieronder alle Gall & Gall wijnboxen en bestel je favoriet extra voordelig.

Alle wijnboxen

Wijnpakket 1: GALL & GALL WIJNBOX Voorjaar Deluxe

Fris en fruitig wit. Dat drinken we graag in het voorjaar. De wijnen mogen weer lichtvoetig zijn. Ongecompliceerd en heerlijk sappig. In deze wijnbox zitten 3 luxe wijnen waarmee we ons favoriete seizoen kunnen vieren. Proost! Op het voorjaar.

Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

 • Gavi La Battistina
 • Villebois Poilly Fumée
 • Lavis Pinot Grigio
Favoriet opslaan
Gall & Gall Wijnbox Voorjaar Deluxe

Gall & Gall Wijnbox Voorjaar Deluxe 3X75CL

Wijnpakket 2: GALL & GALL WIJNBOX Winter Deluxe

In deze Gall & Gall Wijnbox Winter Deluxe 3 heerlijke wijnen uit Italië, Spanje en Chili. 

 

Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

 • Piccini Memoro Rosso

 • Viña Salceda Rioja Crianza

 • Natura Viognier Organic White

Favoriet opslaan
Gall & Gall Wijnbox Winter Deluxe

Gall & Gall Wijnbox Winter Deluxe 3X75CL

Wijnpakket 3: GALL & GALL WIJNBOX BIJ KAASPLANK

In deze Wijnbox vind je drie wijnen die goed gaan met verschillende soorten kaas. 

De Adam Gewurztraminer Reserve gaat bijvoorbeeld goed met een kaasplank met allerlei soorten. Roodflora, witschimmel of blauwader, deze gewurztraminer is een goede match! 

Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

 • Château Roc de Cazade Bordeaux

 • Adam Gewurztraminer Réserve

 • Dow's Fine Ruby

Favoriet opslaan
Gall & Gall Wijnbox Kaasplank

Gall & Gall Wijnbox Kaasplank 3X75CL

Wijnpakket 4: Gall & Gall Wijnbox Bij Gourmet

Welke wijn gaat goed met kipfilet, varkenshaas, biefstuk, shoarmareepjes, sjasliek, slavink en lamsrack? 

Dé gourmetwijn van 2019 dat is de Argentijnse Trapiche Malbec Reserve. 
Drink je liever wit bij gourmet dan heb je een fruitige wijn nodig die (deels) op hout rijpt: de Zuid-Afrikaanse Mulderbosch Steen Op Hout voldoet aan deze criteria. Steen is de lokale benaming van de druif chenin blanc. Ook heerlijk bij visgourmet. 
Liefhebbers van rosé kiezen voor de Vidal-Fleury Côtes du Rhône Rosé. Een gastronomische duizendpoot bij alles uit je pannetje.
 

Wat zit er in deze wijnbox?

 • Trapiche Reserve Malbec
 • Mulderbosch Steen op Hout
 • Vidal Fleury Côtes du Rhône Rosé 
Favoriet opslaan
Gall & Gall Wijnbox Gourmet

Gall & Gall Wijnbox Gourmet 3X75CL

Wijnpakket 5: GALL & GALL WIJNBOX BIJ STOOFGERECHT

Onze wijnexperts hebben een speciale wijnbox geselecteerd met deze wijntoppers voor bij de borrel. We hebben drie rode wijnen voor bij jouw favoriete stoofgerechten. Om te beginnen bij coq au vin of andere stoofgerechten met kip. Daarbij schenk je de Zorzal Terroir Único Pinot Noir. Afkomstig uit het Argentijnse Gualtallary, de Grand Cru van Mendoza. 

Favoriet opslaan
Gall & Gall Wijnbox Stoofgerechten

Gall & Gall Wijnbox Stoofgerechten 3X75CL

Wijnpakket 6: WIJNBOX RODE PRIJSWINNAARS

Natuurlijk is het leuk dat veel van onze wijnen een award winnen. Een groot compliment voor onze wijnspecialisten en de bevestiging van ons uitgebreide assortiment waarbij alles draait om kwaliteit. Deze rode wijnbox is met de grootst mogelijk zorg samengesteld om te ontdekken welke jij lekker vindt!
Favoriet opslaan
Gratis bezorging
Gall & Gall Wijnbox Onze Rode Prijswinnaars

Gall & Gall Wijnbox Onze Rode Prijswinnaars 6X75CL

Wijnpakket 7: OMFIETSEN VOOR MEDAILLE WIJNBOXEN

Wijnbox met alleen maar winnaars. 

In zijn Omfietswijngids beoordeelt Nicolaas Klei wijnen met 1 t/m 5 glaasjes. Wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding zijn de moeite van het omfietsen waard en worden dus Omfietswijn. Nu 3 Omfietswijnen in een wijnbox. 

In ons assortiment hebben we meer dan 1000 bekroonde wijnen, waaronder een aantal gouden medaille winnaars. Speciaal voor jou selecteerden we deze wijnbox met een gouden randje.

Favoriet opslaan
Wijnbox- Omfietswijnen

Wijnbox- Omfietswijnen 3X75CL

Wijnpakket 8: GALL & GALL WIJNBOX ALTIJD PRIJS

Speciaal voor jou selecteerden we wijnen die het in zich hebben om jouw favoriet te worden. Misschien (nog) niet wereldberoemd, maar zeker de moeite waard om ze te leren kennen. In deze Gall & Gall wijnbox zitten 3 rode en 3 witte wijnen. 

Favoriet opslaan
Gall & Gall Wijnbox Altijd Prijs

Gall & Gall Wijnbox Altijd Prijs 6X75CL

Smaakprofielen wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen ken je al. Maar we hebben nu iets nieuws voor je! De smaakprofielen wijnboxen. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!

Smaakprofielen

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. Doe de test en kom er achter welk smaakprofiel bij jou past.

ALLE GALL & GALL WIJNBOXEN BEKIJKEN

Alle wijnboxen kun je direct online bestellen, maar zijn ook beschikbaar in een van onze winkels. Leuk voor jezelf, of geef een wijnpakket cadeau! En laat het direct bezorgen bij de jarige. Handig toch?

Alle wijnboxen