Gall & Gall Wijnboxen

Nieuwe wijnen ontdekken? We hebben Gall & Gall wijnboxen vol prijswinnende wijnen samengesteld. Dan zit je altijd goed. 

NIEUW: de Gall & Gall wijnbox met 3 flessen!

Met deze samengestelde wijnpakketten laten we je kennis maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

De Gall & Gall wijnbox bevat: 

  • 3 of 6 prijswinnende wijnen
  • een informatieflyer over de wijnen
  • inlegvel over wijnproeven (alleen in de 6-fles wijnbox)

Dit alles verpakt in een prachtige wijnbox! Leuk voor jezelf of als cadeau. Bekijk hieronder alle Gall & Gall wijnboxen en bestel je favoriet extra voordelig.

Gall & Gall wijnboxen Pasen en asperges

Met de Gall &  Gall wijnbox Pasen heb je in 1 keer alles in huis voor je paasbrunch, lunch of diner. Superhandig dus! Keek je al weer uit naar die heerlijke verse asperges? Ze zijn er weer. Drink er een wijn bij uit de wijnbox asperges. Dan smaken je asperges nog lekkerder. En de wijnen ook! 

Winterse wijnboxen

Als wijnliefhebber is de winter een feest. Want nu smaken karaktervolle rode wijnen het best. Speciaal voor jou selecteerden we deze Wijnbox rode winterwijnen. Dus steek je haard aan en geniet!  

Wijnbox Alcoholvrij

Speciaal voor iedereen met goede voornemens, een alcoholvrije levensstijl of een blijde verwachting selecteerden we deze alcoholvrije wijnbox met mousserend, wit en rood. Proost, op  het nieuwe jaar!

Gall & Gall Diner wijnboxen

Als je een diner wilt bereiden, heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom hebben we voor bij het diner twee wijnboxen speciaal samengesteld. In de wijnboxen vind je 3 wijnen die perfect passen bij je een 3-gangen diner. Van aperitief tot hoofdgerecht. 

Omfietsen voor medaille wijnboxen

Twee mooie wijnboxen met alleen maar winnaars. 

In zijn Omfietswijngids beoordeelt Nicolaas Klei wijnen met 1 t/m 5 glaasjes. Wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding zijn de moeite van het omfietsen waard en worden dus Omfietswijn. Nu 3 Omfietswijnen in een wijnbox. 

In ons assortiment hebben we meer dan 1000 bekroonde wijnen, waaronder een aantal gouden medaille winnaars. Speciaal voor jou selecteerden we deze wijnbox met een gouden randje.

De Grote Hamersma Biobox

Hij is er: De Grote Hamersma Biologisch. Een echte Hamersma waarin je de lekkerste biologische wijnen die in Nederland te koop zijn bij elkaar kunt vinden. 

Speciaal samengestelde wijnbox

Speciaal hiervoor hebben we een wijnbox samengesteld met biologische wijnen. Met 3 flessen zodat je eens kunt proberen of je het met De Grote Hamersma eens bent!

Gall & Gall Wijnbox Altijd Prijs

Speciaal voor jou selecteerden we wijnen die het in zich hebben om jouw favoriet te worden. Misschien (nog) niet wereldberoemd, maar zeker de moeite waard om ze te leren kennen. In deze Gall & Gall wijnbox zitten 3 rode en 3 witte wijnen. 

Gall & Gall Wijnbox De Grote Hamersma 2018

Vrijdag 27 oktober is De Grote Hamersma 2018 verschenen. Hierin staan de beste wijnen volgens Harold Hamersma. Bij Gall & Gall zijn maar liefst 246 wijnen bekroond in de Grote Hamersma. En om dat te vieren hebben we een speciale wijnbox samengesteld met 6 prijswinnaars.

Gratis bezorgd
Gall & Gall Wijnbox De Grote Hamersma 8.5 6X75CL
Niet meer beschikbaar

Gall & Gall wijnbox: rode en witte prijswinnaars

Natuurlijk is het leuk dat veel van onze wijnen een award winnen. Een groot compliment voor onze wijnspecialisten en een bevestiging van ons uitgebreide assortiment waarbij alles draait om kwaliteit. Deze witte en rode wijnbox is met de grootst mogelijke zorg samengesteld om te ontdekken welke jij lekker vindt!

Bestel de box met rode wijn >    Bestel de box met witte wijn >

Gall & Gall wijnbox Italiaanse wijnen

In Italië draait alles om het eten. Juist daarom zijn Italiaanse wijnen zulke goede wijnen om aan tafel te serveren. Je zal merken dat Italiaanse wijnen vaak een wat hogere zuurgraad hebben. Daardoor passen ze zo goed bij gerechten met tomaat! In Italië groeien meer dan 1000 inheemse druivenrassen. Speciaal voor jou selecteerden we 6 wijnen die zijn gemaakt van typisch Italiaanse druiven.

Wijnbox Bella Italia

Smaakprofielen wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen ken je al. Maar we hebben nu iets nieuws voor je! De smaakprofielen wijnboxen. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!

Smaakprofielen

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

Doe de test >

Alle Gall & Gall wijnboxen bekijken

Alle wijnboxen kun je direct online bestellen, maar zijn ook beschikbaar in een van onze winkels. Leuk voor jezelf, of geef een wijnpakket cadeau! En laat het direct bezorgen bij de jarige. Handig toch?