Skip to main content

“TOGETHER IS A WONDERFUL PLACE TO BE”


Moët & Chandon

Moët & Chandon
Moët & Chandon

’s Werelds bekendste champagnehuis Moët & Chandon is opgerichtin 1743 in Épernay, vlakbij Reims. Al sinds haar oprichting staat Moët & Chandon synoniem voor de meest bruisende momenten in het leven. Een waardevol erfgoed dat zijn rijke historie mede te danken heeft aan de passionele visie van Jean-Rémy Moët, die met de magie van zijn exquise champagne de harten van de Europese aristocratie wist te veroveren. Tegen het einde van de 18e eeuw werd Jean-Rémy Moët, kleinzoon van oprichter Claude Moët, beroemd als de man die champagne aan de wereld introduceerde. Inmiddels deelt het Franse wijnuis al meer dan 270 jaar de magie van champagne over de hele wereld.

Bekijk alle Moët & Chandon Champagnes

image

EEN SPRANKELEND GESCHENK 

 

Deze feestdagen staan voor het wereldberoemde Maison in het teken van verbinding en samen zijn, met een bijzondere geschenkverpakking als stralend eerbetoon aan de sprankeling van champagne. De speciaal ontworpen geschenkverpakking voor de feestdagen is het resultaat van een uitzonderlijke samenwerking tussen de Maison en wereldberoemde Britse kunstenares en decorontwerpster Es Devlin. Haar unieke ontwerp getiteld “Tensegrity” weerspiegelt haar interpretatie van de bruis van Moët & Chandon en is geïnspireerd door de hechte banden binnen de champagnegemeenschap van Épernay.
 

image

MOËT & CHANDON LUIDT DE FEESTDAGEN BRUISEND IN 

 

Over de hele wereld wordt dit jaar op een onvergetelijke manier stilgestaan bij dit gedachtegoed. Onderdeel hiervan is: ‘Toast for a Cause’. Moët & Chandon voegt daarmee een nieuw hoofdstuk toe aan zijn lange geschiedenis van generositeit en savoir-fête (de kunst van het vieren).

MOËT & CHANDON IMPÉRIAL LIMITED EDITION GIFTPACK

Wereldwijd is de Moët & Chandon Impérial Brut de meest verkochte en bekendste champagne; iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles ontkurkt. Deze champagne is het icoon van het huis. Vanzelfsprekend omarmt deze Brut de unieke stijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling – het ultieme aperitief. 

Speciaal voor de feestdagen komt deze fles Impérial Brut in een sprankelende limited edition geschenkverpakking!

PROEFNOTITIE

  • Kleur: bleek, witgoud met een prachtig snoer van superkleine belletjes. 
  • Geur: expressieve aroma’s van lindebloesem, brooddeeg en toast. 
  • Smaak: vineus, fijn, levendig en romig met zachte rondingen.
     

MOËT & CHANDON ROSÉ LIMITED EDITION GIFTPACK


Rosé champagne is wellicht nog exclusiever, nog feestelijker dan de ‘gewone’ brut champagne. Rosé Impérial heeft de impulsieve, stralende en romantische uitdrukking van de Moët & Chandon stijl. 

Speciaal voor de feestdagen komt deze fles Rosé in een sprankelende limited edition geschenkverpakking!

PROEFNOTITIE 

 

  • Kleur: helder roze richting bleek roodkoper. 
  • Geur: open en expressief met aroma’s van bosaardbeitjes, rode bessen en ander klein rood fruit. Smaak: bruisend, jong, delicaat rood fruit. Vol en soepel in de afdronk.
     
image

image

FOODPAIRING

 

MOËT & CHANDON IMPÉRIAL BRUT


De Moët & Chandon Impérial Brut past perfect bij sushi, Sint-Jakobsschelpen en oesters, maar ook bij witte vis- en vleesgerechten. 

MOËT & CHANDON ROSÉ IMPÉRIAL


Door de fruitige expressie en volle, soepele structuur is deze Moët & Chandon Rosé Impérial zowel een verleidelijk aperitief als een perfecte begeleider van lichte, mediterrane gerechten.
 

VOOR IEDERE VIERING EEN PASSENDE MAAT!

Moët & Chandon
image

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.