Skip to main content
0
€ 0.00

"Share the magic of champagne" - Jean-Rémy Moët


Moët & Chandon

Moët & Chandon
Moët & Chandon

’s Werelds bekendste champagnehuis Moët & Chandon is opgericht in 1743 in Epernay, vlakbij Reims. Al sinds haar oprichting staat Moët & Chandon synoniem voor de meest bruisende momenten in het leven. Een waardevol erfgoed dat zijn rijke historie mede te danken heeft aan de passionele visie van o.a. Jean-Rémy Moët, die met de magie van zijn exquise champagne, de harten van de Europese aristocratie wist te veroveren.​ Tegen het einde van de 18e eeuw werd Jean-Rémy Moët, kleinzoon van oprichter Claude Moët, beroemd als de man die champagne aan de wereld introduceerde. Inmiddels deelt de Franse wijnmaker al meer dan 270 jaar de magie van champagne over de hele wereld. ​

Bekijk alle Moët & Chandon Champagnes

Moët ICE

Toen Benoit Gouez, keldermeester bij Moët & Chandon, in de zomer mensen zag die tijdens het warme weer niet aarzelden om ijsblokjes in hun glas champagne te doen voor de verkoeling was hij toch lichtelijk verbaasd. IJs in champagne kan de oorspronkelijke smaak en de kwaliteit van een brut champagne verpesten. Na dit gedrag een tijdje geobserveerd te hebben zag het Moët & Chandon team een grote kans; wat als we een nieuw soort champagne kunnen ontwikkelen, door de aller eerste champagne te creëren die op ijs wordt geserveerd? 

MOËT ICE IMPÉRIAL

Moët Ice Impérial is de eerste champagne ter wereld die met ijs wordt gedronken. Deze verfrissende, unieke blend van het champagnehuis is een van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne. Moët Ice Imperial staat voor een nieuwe champagnebelevenis door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma's. De smaak blijft dankzij een rijke blend optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling op spontane, feestelijke momenten. 

MOËT ICE IMPÉRIAL ROSE

Ready, set, rosé! De Ice Impérial Rosé is tijdens de zomermaanden een must have voor in de koelkast. De koele frisheid is de perfecte aanvulling op zonnige, aangename middagen. Levendig en exclusief – Moët & Chandon introduceert een compleet nieuwe manier om Rosé te drinken. Het resultaat is een zoetsappige combinatie met een verfrissende afwerking van de bitterzoete smaak van roze grapefruit die, in combinatie met drie ijsblokjes, groots te genieten is.

Perfect serve

Voeg drie ijsklontjes en een favoriete smaak toe, bijvoorbeeld muntblaadjes, frambozen, een zest van limoen of witte grapefruit.

Perfect serve

Perfect serve pack

Perfect serve pack

De Perfect Serve Pack is speciaal ontwikkeld om optimaal te genieten van Moët Ice. De Packs bevatten één fles Moët & Chandon Ice Impérial of Rosé 75cl en twee originele witte Moët Ice glazen. Deze glazen zijn speciaal ontworpen om ijs en champagne met elkaar te combineren. Zo wordt de combinatie van tropisch fruit en frisheid op zijn best ervaren; zonder ijs is de champagne uit balans. Met de zomerse presentatie, chique uitstraling en de exclusieve originele witte Moët Ice glazen wordt het serveren van Moët Ice nog feestelijker. 

Verschillende formaten