Skip to main content

Ontdek wijnhuizen


Familia Torres Alcoholvrij

Wijnhuis Torres
Wijnhuis Torres

Aan het begin van het nieuwe millennium hebben we gemerkt dat veel mensen om uiteenlopende redenen en omstandigheden (sommige tijdelijk, andere permanent) besluiten geen alcohol meer te drinken. Maar wijn is zo'n product van onze cultuur, betrokken bij zoveel aspecten van het leven en altijd aanwezig op speciale momenten, dat wij besloten ons uiterste best te doen om taboes en barrières te doorbreken en gedesalcoholiseerde kwaliteitswijnen te creëren. Want iedereen die een uitstekend alternatief wil, moet dat kunnen hebben.

Bekijk alle Torres alcoholvrij

Natureo

Dus, na enkele jaren van uitgebreid onderzoek, lanceerden we in 2008 Natureo - een baanbrekend merk dat beantwoordt aan moderne sociale behoeften.


Na een klassiek wijnbereidingsproces, waarbij de druiven worden geoogst en vervolgens in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatura worden vergist, wordt een aromatische wijn verkregen. De wijn wordt vervolgens gedealcoholiseerd met behulp van zuiver fysieke procedures, waarbij het alcoholgehalte wordt verwijderd. Aangezien de druiven zijn gefermenteerd, zijn alle Natureo-producten echte wijn, maar dan alcoholvrij gemaakt.
 

TORRES NATUREO WHITE ALCOHOLVRIJ 2020


Volgens een speciaal procedee heeft Torres de alcohol uit deze witte wijn weten te verwijderen. De mineralen en anti-oxidanten uit de wijn zijn echter gewoon behouden. Ook de smaak is nog heerlijk. Het enige verschil is dat de wijn door het gebrek aan alcohol wel minder structuur heeft. De wijn is gemaakt van de moscatel druif en deze is nog steeds duidelijk herkenbaar in de geur en smaak. Deze alcoholvrije wijn is zeer aromatisch en heeft de geur van perzik, vlierbloesem en citrusfruit. De wijn is milddroog en heeft een heerlijke verfrissende smaak van groene appels. Deze alcoholvrije wijn wordt door wijnkenners alom geroemd om z’n uitstekende smaak. 

Uitstekend als aperitief. Heerlijk bij alle soorten vis, zeevruchten en rijstgerechten

Torres Natureo White 2018 75CL

TORRES NATUREO RED ALCOHOLVRIJ 2020


Volgens een speciaal procedé heeft Torres de alcohol uit deze rode wijn weten te verwijderen. De mineralen en anti-oxidanten uit de wijn zijn wel gewoon behouden. 

Gemaakt van Garnacha en Syrah, heeft onze Natureo Rood een donkere kersenkleur. Intens en sensueel, met voortreffelijke fruitaroma's (bramen) en een vleugje kruiden (kruidnagel). Zacht, subtiel en heerlijk in de mond.

Heerlijk bij pasta, gebraad en wild.

Uitstekend als aperitief. Heerlijk bij alle soorten vis, zeevruchten en rijstgerechten

Torres Natureo Red 2018 75CL

TORRES NATUREO ROSADO ALCOHOLVRIJ 2020


Volgens een speciaal procedé heeft Torres de alcohol uit deze rosé weten te verwijderen. De mineralen en anti-oxidanten uit de wijn zijn echter gewoon behouden. 

Gemaakt van Cabernet Sauvignon en Syrah, onze Natureo Rosé is briljant, schoon, zeer bleek kersenrood. Delicaat bloemig (marshmallow-bloem) en fruitig aroma (kweepeerconserven). Zacht en licht in de mond, met een fijne citrusachtige nuance (roze grapefruit).

Uitstekend aperitief. Perfect bij traditionele, Spaanse tapas en vleeswaren, maar ook bij groenteschotels en lichte pastagerechten.

Torres Natureo Rosado 75CL

TORRES NATUREO SPARKLING 0.0


Torres is een van de absolute topproducenten van Spanje. Het bedrijf maakt al jaren zeer succesvolle alcoholvrije wijnen. Deze worden gemaakt volgens het proces van dealcoholisatie. Er wordt eerst een wijn gemaakt en dan pas wordt de alcohol eruit gehaald. Dat behoudt de smaak in de wijn. Natureo Sparkling is een mousserende alcoholvrije wijn gemaakt van 100% moscatel de Alejandría. Hij is fruitig met de smaak van muskaatdruiven, perzik en citroen. Een delicate smaak profiel, dit is echt een Sparkling voor elke gelegenheid.

Uitstekend als aperitief, heerlijk bij alle soorten vis, zeevruchten, en rijstgerechten

Torres Natureo Sparkling 0.0 75CL

image

Innovatie en kennis

Familia Torres blijft zich continu inzetten voor innovatie. Ze implementeren steeds weer nieuwe technologische verbeteringen in productieprocessen. En ontwikkelen onderzoeksprojecten op het gebied van wijnbouw en oenologie. Daarnaast stimuleren ze creativeit en kennis binnen het vakgebied. 


Meer lezen

Lees meer over wijnen, wijnlanden en bekroonde wijnen.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.