Skip to main content
Peroni 0.0%

Alcoholvrij / alcoholarm

Per doos Jouw Premium prijs

Peroni 0.0%

Italië - Alcoholvrij / alcoholarm 6X33CL 0%

Peroni 0,0% is een alcoholvrij bier uit Italië, wat door een zeer geavanceerd brouwproces en de hoge kwaliteit van de ingrediënten dezelfde verfrissende smaak levert als Peroni Nastro Azzurro.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Peroni 0.0%

Peroni 0,0% is een alcoholvrij bier uit Italië, wat door een zeer geavanceerd brouwproces en de hoge kwaliteit van de ingrediënten dezelfde verfrissende smaak levert als Peroni Nastro Azzurro.

Ontstaan in 1963 in Rome, precies in de jaren van de ontluikende Italiaanse stijl en 'La Dolce Vita'. Peroni Nastro Azzurro wordt sindsdien -volgens origineel recept- gebrouwen in Italië. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit: de edelste voorjaarsgerst en een unieke mix van Italiaanse mout, maïs en hop.

Bevat barley and barley products, cereals and their derivatives
Beschrijving Peroni 0,0% is een alcoholvrij bier uit Italië, wat door een zeer geavanceerd brouwproces en de hoge kwaliteit van de ingrediënten dezelfde verfrissende smaak levert als Peroni Nastro Azzurro.
Inhoud 198 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, mais, italiaanse maïs, hop, hopextract, natuurlijk aroma.
Allergie-informatie Barley and Barley Products, Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Plzensky Prazdroj, a.s. U Prazdroje 64/7, Východní Predmestí, 301 00, Plzen, Tschechische Republik/Tsjechië Telephone: 0800-7770888 (Gratis) Asahi UK Ltd 1 Forge End, Woking, Surrey, GU21 6DB. Website: www.asahibeer.co.uk Telephone: +44 (0) 333 301 0223 BIRRA PERONI S.r.l. Via Birolli, 8 Roma Website: www.peroniitalia.com Telephone: 0800-7770888
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 99 Kilojoule (23 Kilocalorie)
Zout 0 Gram
Eiwitten 0.2 Gram
Vetten 0 Gram
Koolhydraten 5.6 Gram
Vetzuren, totaal verzadigd 0 Gram
Suikers 0.8 Gram
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Italië
Peroni Italië
Het speciale Peroni Nastro Azzurro is in 1963 ontstaan in Rome, precies in de jaren van de ontluikende Italiaanse stijl en 'La Dolce Vita'.Peroni Nastro Azzurro is een Italiaans premium bier van Peroni dat bedoeld is voor de export. Peroni Nastro Azzurro is vooral erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Het bier staat daar op plaats 13 van de best verkopende bieren. Grolsch is de importeur van Peroni in Nederland.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.