Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Plantation Original Dark

Bruine rum 4.7

Plantation Original Dark

70CL 40%

Een mooie bruine rum met een zoete maak met tonen van koffie, rijp fruit en chocolade. Een combinatie van rums uit Trinidad en Jamaica, welke beiden op andere wijze worden gerijpt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Plantation Original Dark

Hierdoor onstaat een zoete rum met tonen van kaneel, kruidnagel, gebakken kers, gedroogde ananas en rozijnen. De afdronk is licht peperig. De essentie van de Plantation Original Dark zit in de rijkdom van zijn palet. De elegante combinatie van rums uit Trinidad en Jamaica, welke beiden op andere wijze worden gerijpt, zorgt voor een prachtige nectar-zoete rum met tonen van kaneel, kruidnagel, gebakken kers, molasse en fruitige noten van gedroogde ananas en rozijnen. Het palet is daarnaast licht peperig.

4.7
  • Zeer goede smaak. Prijs kwaliteit optimaal
  • Een superieure rum, droog maar vol van smaak. Een favoriet.
  • Heerlijk zacht van smaak. Niet te zoet.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Maison Ferrand 16130 Ars, France Website: www.plantationrum.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Panama
Plantation

De Plantation 3 stars is een creatie van 3 verschillende rums uit het Carribisch gebied ( Jamaica, Barbados en Trinidad) elk met hun eigen karakter. Zorgvuldig geblend met behoud van de kenmerken van de verschillende distilleerderijen. Ferrand heeft de 3 sterren uit het Carribisch gebied (Jamaica, Barbados en Trinidad) geblend tot de absolute top van witte rum. De Plantation 3 stars behoort nu tot de favoriete rum van de bartenders wereldwijd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen