
Fresh red
2e halve prijs
San Silvestro Barbera d'Asti Superiore
Oorsprong - Italië 2018 75CL
Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor deze Barbera d’Asti Superiore. Hij rijpt 14 maanden, waarvan 6 maanden op eikenhouten vaten.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over San Silvestro Barbera d'Asti Superiore
Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor de Barbera d'Asti Superiore van San Silvestro. Alleen de beste druiven worden gebruikt om 14 maanden te rijpen, waarvan de wijn 6 maanden spendeert in eikenhouten vaten. Alleen dan mag hij de naam 'Superiore' dragen. Hij is intens met kersen, pruimen en bessen. Bloemig met specerijen zoals kaneel. Daarnaast cacao en drop. Warm, vol en rijk met zachte tannines. De levensduur van deze wijn is 8 jaar.
-
K. Prins
Bij deze wijn denken wij altijd terug aan onze vakanties in Italië.
Wijnen gemaakt met de barbera druif zijn toegankelijk met veel frisheid. Daarom passen ze goed bij geroosterde groente.
Beschrijving | Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor deze Barbera d'Asti Superiore. Hij rijpt 14 maanden, waarvan 6 maanden op eikenhouten vaten. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Soort | barbera |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Italië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Wine Enthusiast
De Grote Hamersma
Ons verhaal
In 1873 ontvangt de 22-jarige apotheker Luigi Arnulfo een brief van zijn neef die hem zijn landgoed aanbiedt. Hij hapt toe en wordt wijnproducent. Hij weet de wijnen uit de Langhe regio, met name de Barolo wijnen, succesvol te exporteren naar Noord-Amerika. Met de dood van Arnulfo begint echter het verval. Zijn dochter Carolina neemt de zaken over tot ze in 1975 kinderloos overlijdt. Pas in 1988 wordt er opnieuw geïnvesteerd in dit historische wijnbedrijf door de broers Paolo en Guido Sartirano van San Silvestro. Sinds de overname is Costa di Bussia op de weg terug. Inmiddels behoren de wijnen weer tot de top en is het domein voorzien van een museum, tasting room en luxe gastenkamers.