
Fresh red
San Silvestro Piemonte Barbera Biologico
Italië - Barbera 2020 75CL 13,5%
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over San Silvestro Piemonte Barbera Biologico
Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. De wijn rijpt op roestvrijstalen tanks en komt zodoende ook niet in contact met houten vaten. Dat geeft het fruit in de wijn de hoofdrol. Je proeft rode bessen, kersen en aardbeien. Hij kenmerkt zich door een sappige structuur. Schenk hem bij kruidige pastagerechten, salades of jonge kazen, bijvoorbeeld mozzarella. Geschikt voor directe consumptie. Niet langer laten rijpen.
-
Super makkelijk te drinken Barbera, die genoeg body heeft om zowel op zichzelf te staan als staande te houden bij een goede maaltijd.
anoniem
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
Wijnen gemaakt met de barbera druif zijn toegankelijk met veel frisheid. Daarom passen ze goed bij geroosterde groente.
Beschrijving | Naast de conventionele wijnbouw maakt San Silvestro ook biologisch gekwalificeerde wijnen, zoals deze barbera. De druiven komen uiteraard uit Piemonte. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Alcoholpercentage | 13,5% |
Soort | barbera |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Italië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
International Wine & Spirits Competition
Ons verhaal
In 1873 ontvangt de 22-jarige apotheker Luigi Arnulfo een brief van zijn neef die hem zijn landgoed aanbiedt. Hij hapt toe en wordt wijnproducent. Hij weet de wijnen uit de Langhe regio, met name de Barolo wijnen, succesvol te exporteren naar Noord-Amerika. Met de dood van Arnulfo begint echter het verval. Zijn dochter Carolina neemt de zaken over tot ze in 1975 kinderloos overlijdt. Pas in 1988 wordt er opnieuw geïnvesteerd in dit historische wijnbedrijf door de broers Paolo en Guido Sartirano van San Silvestro. Sinds de overname is Costa di Bussia op de weg terug. Inmiddels behoren de wijnen weer tot de top en is het domein voorzien van een museum, tasting room en luxe gastenkamers.