Skip to main content
SIGNATORY CAOL ILA 2012
Schotland

Krachtig & rokerig

Per fles Jouw Premium prijs

SIGNATORY CAOL ILA 2012

Schotland - Malt 70CL 46%

Deze single cask, Caol Ila 2012, van het mooie Schotse eiland Islay is een 9 jaar oude single malt whisky die onze inkopers mochten selecteren bij de Schotse onafhankelijke bottelaar Signatory.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over SIGNATORY CAOL ILA 2012

Deze single cask, Caol Ila 2012, van het mooie Schotse eiland Islay is een 9 jaar oude single malt whisky die onze inkopers mochten selecteren bij de Schotse onafhankelijke bottelaar Signatory.

De Single malt is in 2012 gedistilleerd. Heeft tot 2021 (9 jaar) gerijpt op een hogshead en is gebotteld op een alcoholpercentage van 46%. Omdat het een zogenaamde single cask botteling (één vat) is staat het vatnummer, flesnummer en de distillatie- en botteldatum zelfs op her etiket vermeld. Natuurlijk is deze mooie Whisky niet koud gefiltreerd.

Neus: mooie aroma's van turf, rook, citrus en een hint van vanille.
Smaak: Verleidelijke smaken van rook, citroen en een vleugje zeezout met hints van houtskool, turf en zoethout.
Afdronk: Een mooie volle afdronk die lang aanhoudt.

*Maximaal 2 flessen per klant

Smaak Rook, Kruidig en Rijk
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Ingrediënten No allergens
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Van Wees Website: https://islay.com/about-islay/islay-distilleries/1808/caol-ila/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Islay
Schotland, Islay
Caol Ila Schotland, Islay
Caol Ila is bij velen onbekend, maar zeer gewaardeerd door maltliefhebbers over de hele wereld. Degenen die ooit in de gelegenheid zijn geweest om de distilleerderij te bezoeken hebben de schitterende omgeving van Islay ervaren, die tot leven komt in de reeks whisky’s van Caol Ila, met de twaalf jaar oude aan kop. Caol Ila is de Gaelische naam voor Baai van Islay, die Islay scheidt van het eiland Jura, gelegen in een van de meest afgelegen en schitterende delen van de Schotse westkust. Adembenemend uitzicht vanuit de distilleerderij over de Sound of IslaY.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.