Skip to main content

Smaakprofielen


Fresh Hammer

Fresh Hammer
Fresh Hammer

Dit ben jij: Fris, veel smaak en intens. Jij houdt van fris. Fris als een lenteochtend op slippers.

Maar het gaat je niet alleen om fris, want daarnaast hou je van véél smaak. Wijnen die binnenkomen. Hoppatee! Je houdt van wijnen met een hoge smaakintensiteit. Je wilt namelijk wel wat proeven. 

Je scoort ook hoog op zuurgraad, dat staat voor de frisheid in de wijn.  Verder moet een wijn voor jou niet te moeilijk zijn -Easy drinking, daar hou je van. 

Denk bijvoorbeeld aan een Nieuw Zeelandse Sauvignon Blanc.

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen ze smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

ALLE SMAAKPROFIELEN

Smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.