Skip to main content
The Glenlivet 18 Years

Vol & rijk 4.6

Per fles

The Glenlivet 18 Years

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

De volle smaak van The Glenlivet 18 Year Old is het resultaat van het combineren van verschillende vaatsoorten. Er is gebruikgemaakt van zowel first als second fill Amerikaanse en Europese eiken vaten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over The Glenlivet 18 Years

De volle smaak van The Glenlivet 18 Year Old is het resultaat van het combineren van verschillende vaatsoorten. The Glenlivet Master Distiller Alan Winchester kan kiezen uit een scala aan kwaliteitsvaten tijdens het creëren van deze complexe expressie. Er is gebruikgemaakt van zowel first als second fill Amerikaanse en Europese eiken vaten. Het Europese eiken zorgt voor extra scherpte en complexiteit en het Amerikaanse voor de tropische fruitigheid. The perfect after-dinner dram. Het resultaat van deze behendige navigatie door de distilleerkunst is een prachtige single malt die complex, maar toch elegant en evenwichtig is.

4.6
  • Super heerlijke whiskey
  • Rijk van smaak, super malt.
  • Smaak: eerst heerlijke zoete en bloemige aromas dan ontwikkelen zich tonen van tropisch fruit, kruidig, caramel en iets van noten.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
chivasspirit www.chivasspirit.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar
91

Jim Murray

Zilveren

Int. Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Schotland, Ballindalloch
The Glenlivet Ballindalloch

Het begon in 1822. De afgelegen en geïsoleerde Livet vallei maakte het ideaal voor illegale distillatie. Hier leerde onze stichter George Smith zijn vak. Verborgen voor de douanebeambten en soldaten tussen de heuvels en overvloedige bronnen, had George de tijd om langzaam te distilleren en zo een whisky te maken die al snel wereldberoemd zou worden. In augustus 1822 kwam koning George IV voor een staatsbezoek in Schotland aan en vroeg of hij een druppel van de beruchte Glenlivet whisky mocht proeven. Het was een illegaal drankje, maar zelfs dat hield de koning niet tegen. Twee jaar later, na een verandering in de wetgeving, zag George zijn kans schoon en reed naar Elgin om zijn licentie te halen en de eerste legale distilleerder in de parochie van Glenlivet te worden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen