Skip to main content
AU Vodka Fruitpunch

Flavoured vodka

AU Vodka Fruitpunch

Engeland - Flavoured vodka 70CL 35,2%

Au Fruit Punch is donkerroze van kleur en exotisch van smaak. Drink Au fruit punch on the rocks of in een cocktail.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over AU Vodka Fruitpunch

Au Fruit Punch is donkerroze van kleur en exotisch van smaak. Drink Au fruit punch on the rocks of in een cocktail.

Au is het scheikundig symbool voor het element Goud. Het is dus ook geen toeval dat Au Premium Vodka gepresenteerd wordt in een stijlvolle en herkenbare gouden fles. Deze Vodka is samengesteld met uitsluitend de meest luxe ingrediënten en geschikt om zowel 'on the rocks' te drinken of te mixen in een verfrissende cocktail.

Smaak Fruitpunch
Beschrijving Au Fruit Punch is donkerroze van kleur en exotisch van smaak. Drink Au fruit punch on the rocks of in een cocktail.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 35,2%
Contactgegevens Leverancier
Au Vodka Ltd UK, SA5 8JF Website: www.auvodka.co.ukw
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Engeland, Wales
Engeland, Wales
Au Vodka Engeland, Wales

Bij Au Vodka combineren ze onze Britse achtergrond en luxe ingrediënten om uitzonderlijke ultra-premium Vodka te creëren. Au Vodka, herkenbaar aan hun kenmerkende gouden fles, is voor mensen die uniekheid kiezen boven standaard. Goud, symbool voor kracht en perfectie, vertegenwoordigt de uitzonderlijke zuiverheid van onze unieke Vodka. Au Vodka bevat het periodiek systeem waar goud een chemisch element is, met het symbool Au en atoomnummer 79. Au, opgericht in 2015 in het hart van Wales, is exponentieel gegroeid tot de meest populaire en gewilde Vodka in het VK. Na onze enorm succesvolle lancering in Europa, zijn we nu ook in de VS gelanceerd.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.