Skip to main content
Ballantine's 12 Years

Vol & rijk 4.0

Ballantine's 12 Years

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

Een verfijnde mix van whisky's geselecteerd op hun hoogepunt, een whisky die het resultaat is van passie voor het vak. Een honingzoete whisky die perfect in balans is met eikenhout en vanilletonen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Ballantine's 12 Years

Ballantines 12 Year Old is een verfijnde mix van whisky's geselecteerd op hun hoogepunt, een whisky die het resultaat is van passie voor het vak. Een honingzoete whisky die perfect in balans is met eikenhout en vanilletonen. Om het exacte recept voor Ballantine's 12 te selecteren, proeft onze meester-blender heel wat whisky's. Het is dus geen wonder dat het zijn favoriete whisky is als hij niet aan het werk is. Het is een whisky voor de geduldige drinker die niet kan wachten om er nog eens van te genieten. Sinds de introductie in 1964 ontving Ballantine's 12 Year Old wereldwijd talloze prijzen.

Smaak honing, romig en fris
4.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar
87

Jim Murray

Zilveren

Int. Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Schotland, Dumbarton
Ballantines Dumbarton

In 1827 selecteerde George Ballantine een aantal whiskies om te laten rijpen tot complexe, maar zachte blends. Sindsdien bestaat Ballantine’s uit meer dan 40 verschillende malt- en graanwhiskies uit de vier regio’s van Schotland: Lowlands, Highlands, Speyside en Isla Als erkenning ontvangt Ballantine’s in 1938 de “Grant of Heraldic Arms”. Dit wapen beeldt de 4 basiselementen van whisky uit (earth, water, fire, and air) en vindt men nog steeds terug op het etiket van iedere fles Ballantine’s.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen