Skip to main content
Bombay Sapphire English Estate

Gin 4.7

Bombay Sapphire English Estate

70CL 41%

Met Bombay Sapphire English Estate hebben de bekende citrustonen van Bombay Sapphire aangevuld met Pennyroyal-munt, rozenbottel en geroosterde hazelnoot. Botanicals die allemaal te vinden zijn in de heuvels en heggen van Engeland.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bombay Sapphire English Estate

Het merk Bombay London Dry Gin werd in 1960 gelanceerd door de Amerikaanse ondernemer Allan Subin. Elke Bombay gin is het resultaat van een langdurig proces. De met de hand geselecteerde botanische kruiden worden langzaam in enkele batches gedistilleerd. Dankzij het vertraagde dampinfusieproces kunnen we meer zorg en aandacht schanken aan de drank, waardoor een intensievere extractie van etherische oliën van de botanische kruiden kan worden verkregen.

4.7
  • Smaakt erg lekker, zekker aanrader.
  • Lekkere smaken
  • Zeer smakelijke variant van Bombay, vooral in combinatie met fever tree mediterranean tonic.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 41%
Contactgegevens Leverancier
THE BOMBAY SAPPHIRE DISTILLERY "LAVERSTOKE MILL LAVERSTOKE HAMPSHIRE RG28 7NR UK"
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk
Bombay Sapphire

Als u de Laverstoke Mill in Whitchurch bezoekt, dan ontdekt u de geheimen van Bombay Sapphire gin op het terrein van een voormalige papierfabriek op het platteland van Hampshire. De zeldzame productieprocessen die worden gebruikt om de wereldberoemde gin te maken en de duurzame maatregelen en ecologie van het beschermde gebied er omheen worden daar haarfijn uitgelegd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen