Skip to main content
Heuvelrood
Nederland

Classic Red

Jouw Premium prijs

Heuvelrood

Nederland - Cabernet cantor - cabernet noir 2021 75CL 12%

Heuvelrood is gemaakt van de Cabernet Cantor en Cabaret Noir druiven. Deze combinatie geeft een kruidige, rokerige wijn met subtiele aroma's van donkere chocolade.

*Maximaal 1 fles per klant.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Heuvelrood

Nederland 2021 75CL

Alles over Heuvelrood

Heuvelrood is gemaakt van de Cabernet Cantor en Cabaret Noir druiven. Deze combinatie geeft een kruidige, rokerige wijn met subtiele aroma's van donkere chocolade.

*Maximaal 1 fles per klant.

Dit doet denken aan cabernetachtige wijnen met krachtige tannines in de afdronk. Heuvelrood past perfect bij gegrild vlees en is heerlijk bij zowel jonge als gerijpte kazen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Heuvelrood is gemaakt van de Cabernet Cantor en Cabaret Noir druiven. Deze combinatie geeft een kruidige, rokerige wijn met subtiele aroma's van donkere chocolade.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort cabernet noir, cabernet cantor, monarch
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Nederland
Contactgegevens Leverancier
R&R Support BV ( Domein tussen Rug en Rijn) Rijksstraatweg 12, Elst(U), Netherlands Website: http://tussenrugenrijn.nl/ Email: sjansc@planet.nl Gall & Gall Zaandam Website: www.gall.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Utrecht
Nederland, Utrecht
Domein tussen Rug en Rijn Nederland, Utrecht
Op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland bevindt zich het dorp Elst. Het valt onder de gemeente Rhenen en ligt in Utrecht. (Niet te verwarren met het dorp Elst in Gelderland.) Hier vind je Domein Tussen Rug en Rijn. Dit Nederlandse wijnbedrijf, in handen van de familie Crone, is vernoemd naar de locatie van de wijngaarden: die bevinden zich namelijk precies tussen de Utrechtse Heuvelrug en de rivier de Rijn. Op het domein vind je hybride druivenrassen, die speciaal zijn ontwikkeld voor een koel en bij vlagen nat klimaat dat we in Nederland hebben. Denk dan aan de witte druiven souvignier gris, muscaris en calardis. En de blauwe druiven regent, cabernet cortis en monarch.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

  icon
 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.