Skip to main content
Luc Belaire Gold Fantome

chardonnay

2e halve prijs

Luc Belaire Gold Fantome

Oorsprong - Frankrijk 75CL 12,5%

Luc Belaire Gold is een blend van Chardonnay en Pinot Noir druiven. De unieke samenstelling zorgt voor een frisse en fruitige smaak wat ideaal is als aperitief.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Luc Belaire Gold Fantome

Luc Belaire Gold is een mousserende wijn gemaakt van chardonnay en pinot noir uit de Bourgogne. De druiven staan aangeplant op een kalkrijke bodem, waardoor je een verfrissende mineraliteit terug proeft in de wijn. Daarnaast ontdek je abrikoos, perzik, rijpe peer, mango en brioche. De vraag is echter of al deze smaakschakeringen ontdekt worden door de meeste consumenten van deze wijn. Met name omdat de Fantôme editie bekend staat om zijn lichtgevende etiket. Hierdoor is dit een graag geziene gast in nachtclubs.

Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Mousserende wijn uit de Bourgogne met een lichtgevend etiket. Gemaakt van chardonnay en pinot noir. Met een verfrissende mineraliteit, abrikoos, perzik, rijpe peer, mango en brioche.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Luc Belaire New York, NY Website: lucbelaire.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Luc Belaire

Luc Belaire is een Franse producent die zich heeft gespecialiseerd in het maken van mousserende wijn. De druiven die hiervoor worden gebruikt, komen uit de Bourgogne en uit de Provence. De mousserende wijnen van Luc Belaire mogen dus officieel geen champagne heten. Wat betreft marketing kan Luc Belaire zich echter prima meten met de beroemde huizen uit de champagnestreek. De Fantôme serie van Luc Belaire heeft namelijk een ingebouwd fluorescerend lampje waardoor het logo van de fles spetterend oplicht in een donkere club. Onder het motto ‘Self made tastes better’ richt Luc Belaire zich op de jetset en de wereld van Amerikaanse Gangsta-Rappers.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen