Skip to main content
Luc Belaire Luxe

chardonnay

2e halve prijs

Luc Belaire Luxe

Oorsprong - Frankrijk 75CL 12,5%

Luc Belaire Luxe is een blanc de blancs gemaakt van uitsluitend Chardonnay druiven uit de Bourgogne. Uitzonderlijk in deze unieke cuvée is de liqueur de dosage gemaakt van druiven uit Chablis.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Luc Belaire Luxe

Luc Belaire Luxe is een hogere cuvée binnen de mousserende wijnen. In het geval van deze wijn komen de druiven uit de Bourgogne. Het is een 100% chardonnay en dus een Blanc de Blancs Crémant de Bourgogne. Uitzonderlijk is de liqueur de dosage gemaakt van houtgerijpte chardonnay uit de Chablis. Hoogst eigenaardig is echter de uitmonstering van de fles die zeer wordt gewaardeerd door de jetset van de Côte d’Azur en Amerikaanse Gangsta-Rappers. Verfrissend met kamperfoelie, perzik en abrikoos.

Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Blanc de Blancs Crémant de Bourgogne met een liqueur de dosage gemaakt van houtgerijpte chardonnay uit de Chablis. Verfrissend met kamperfoelie, perzik en abrikoos.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Luc Belaire New York, NY Website: lucbelaire.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Luc Belaire

Luc Belaire is een Franse producent die zich heeft gespecialiseerd in het maken van mousserende wijn. De druiven die hiervoor worden gebruikt, komen uit de Bourgogne en uit de Provence. De mousserende wijnen van Luc Belaire mogen dus officieel geen champagne heten. Wat betreft marketing kan Luc Belaire zich echter prima meten met de beroemde huizen uit de champagnestreek. De Fantôme serie van Luc Belaire heeft namelijk een ingebouwd fluorescerend lampje waardoor het logo van de fles spetterend oplicht in een donkere club. Onder het motto ‘Self made tastes better’ richt Luc Belaire zich op de jetset en de wereld van Amerikaanse Gangsta-Rappers.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen