Skip to main content
Matusalem Gran Reserva

Bruine rum

Per fles

Matusalem Gran Reserva

Dominicaanse Repupliek - Bruine rum 70CL 40%

De Matusalem Gran Reserva 15 jaar oud is een premium rum die bekend staat als 'Cognac van de Rums'. De eerste Gran Reserva is al 135 jaar geleden geproduceerd.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Matusalem Gran Reserva

De Matusalem Gran Reserva 15 jaar oud is een premium rum die bekend staat als 'Cognac van de Rums'. De eerste Gran Reserva is al 135 jaar geleden geproduceerd.

Matusalem Rum is een premium rum opgericht in 1872 in Santiago de Cuba door twee broers wordt wereldwijd geroemd om zijn zachte smaken. Verschillende familieruzies zorgde voor moeilijkheden waarna een kleinzoon van de oprichters in 2002 het merk nieuw leven inblies. De rum heeft in de neus tonen van fruit, melasse en vanille. In de mond tonen van karamel, eiken en vanille.

Beschrijving De Matusalem Gran Reserva 15 jaar oud is een premium rum die bekend staat als 'Cognac van de Rums'. De eerste Gran Reserva is al 135 jaar geleden geproduceerd.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
1872 Holdings V.O.F. www.matusalem.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Dominicaanse Repupliek
Dominicaanse Repupliek
Matusalem & Company Dominicaanse Repupliek
Matusalem & Company werd opgericht door de broers Benjamin en Eduardo Camp, die Spanje verlieten om zich te vestigen in Cuba om hun rum distilleerderij op te zetten. In 1872 richtten de gebroeders Camp samen met hun partner Evaristo Alvarez, in Santiago de Cuba het merk Matusalem op. De broers Camp gebruikten hun kennis en expertise van het Solera-systeem, gebruikt bij het maken Spaanse sherry, om een unieke rum te creëren. Verschillende familieruzies zorgden voor een verwaarlozing van het merk, waarna het in 2002 opnieuw werd opgericht door de achterkleinzoon van Evaristo Alvarez op de Dominicaanse republiek. De Matusalem master blenders zijn afstammelingen van de oorspronkelijke oprichters en zijn experts in de eeuwenoude techniek van het solera proces. In het solera mengproces worden vaten rum in verschillende stadia van het rijpingsproces gemengd om de gewenste unieke mix te bereiken.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.