Skip to main content

Alcoholvrije nieuwjaarsborrel


Zo kom je 'm door!

Zo kom je 'm door!

Je bent net zo lekker begonnen aan Dry January, maar er staan nog een aantal nieuwjaarsborrels in je agenda. Hoe kom je ze door? Hoe vertel je Gerda van de administratie dat je écht geen bier of wijn drinkt? Wij geven je 5 tips hoe je de nieuwjaarsborrel alcoholvrij door kan komen!

Bekijk alle alcoholvrije dranken

1. MAAK VAN TEVOREN DUIDELIJK DAT JE NIET DRINKT

Als je collega’s en/of vrienden van tevoren weten dat je niet gaat drinken, zullen ze je op de dag zelf niet proberen over te halen. Daarnaast kan de organisatie van de borrel er rekening mee houden en jouw favoriete alcoholvrije drank inslaan!

 

2. PROOST MEE MET ALCOHOLVRIJE BUBBELS

Wist je dat er veel alcoholvrije bubbels bestaan? Zo kun je tóch gewoon proosten op het nieuwe jaar, maar dan wél met een glas bubbels. Populaire bubbels zijn bijvoorbeeld die van FaberFreixenet en Barrels And Drums

Lachende collega achter haar laptop

3. DENK AAN DIE ENE KEER DAT JE MET DIE VERVELENDE COLLEGA MEE MOEST RIJDEN

Je wilt het eigenlijk het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar dit helpt zéker om dat biertje of glas wijn te laten staan! Je kunt dit jaar namelijk gewoon zelf naar huis rijden en hoeft niet meer in de auto te zitten met die vervelende collega die toevallig in dezelfde wijk woont. Dit jaar hoef je dus niet naar haar verschrikkelijke smartlappenmuziek te luisteren en al haar kattenverhalen aan te horen. 

 

4. JIJ VOELT JE MORGEN SUPERFIT

Kom je in de verleiding om tóch een glaasje champagne mee te drinken? Bedenk dan hoe fit jij je morgen gaat voelen. Je collega's liggen misschien nog met hoofdpijn in bed als jij al een rondje hebt hardgelopen. Je begint je dag in ieder geval een stuk frisser! 

5. Trendsetter!

Wist je dat alcoholvrij drinken steeds populairder wordt? Je hoeft je dus nergens voor te schamen en moet het ook zeker niet onder stoelen of banken steken. Sterker nog: grote kans dat jouw vrienden of collega's geïnspireerd worden en volgend jaar ook mee willen doen met Dry January. Zie jezelf dus als een ware trendsetter!

 

WAT KUN JE DAN WÉL DRINKEN?

Gelukkig hebben we bij Gall & Gall genoeg alcoholvrije dranken waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kun je gaan voor een cola of sinas, maar wist je ook dat het makkelijk is om een alcoholvrije cocktails te maken? Bijvoorbeeld met de heerlijke non-alcoholische spirit Seedlip Spice. En dat er veel alcoholvrije wijnen en bieren bestaan? Bekijk hieronder de top alcoholvrije dranken! 


Een goede start!

Zo, jij kunt in ieder geval iedereen op de nieuwjaarsborrel vertellen dat jij het nieuwe jaar goed start! Gerda van de administratie kan er nog van leren. Misschien kun je haar wel overhalen om volgend jaar ook mee te doen aan Dry January! Wil je meer lezen over Dry January en alcoholvrije dranken? Bekijk dan onderstaande artikelen.