Skip to main content

Mixen met


Jameson Irish Whiskey

Jameson vaten
Jameson vaten

Een heerlijk zachte en elegante whisky met vanille-, kruiden- en sherrytonen in de smaak. Dat hij zo’n ronde, toegankelijke smaak heeft, komt door de drievoudige distillatie die kenmerkend is voor veel Ierse whisky’s. Puur of in de mix. Jameson is altijd lekker. Op deze pagina zijn de recepten te vinden voor de lekkerste combinaties met de Jameson whisky.

WHISKEY SOUR

  1. Doe 50 ml Jameson Irish Whiskey, het sap van ½ citroen, 1 tl suikersiroop en enkele ijsblokjes in een cocktailshaker. 
  2. Schud goed en schenk door een (bar)zeef uit in een longdrinkglas gevuld met wat ijsblokjes en roer goed door.

JAMESON & GINGER ALE

  1. Schenk 50 ml Jameson Irish Whisky in een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes. 
  2. Vul aan met ginger ale en knijp er een limoenpartje boven uit. 
  3. Roer voorzichtig door en garneer met een partje limoen.

JAMESON JULEP

  1. Vul een tumblerglas met muntblaadjes, een scheut water en 10 ml suikersiroop. Kneus de muntblaadjes en voeg 50 ml Jameson Irish Whisky toe. 
  2. Roer het geheel door.
  3. Vul aan met crushed ice en roer nog eens licht door. 
  4. Top de Jameson Julep af met rode vermout en garneer met verse bessen.

LEKKER MIXEN

Jameson komt goed tot zijn recht in mixrecepten. Probeer naast deze bovenstaande cocktails ook eens een Jameson Sour of een Beer IPA Fizz. Liever een cocktail zonder Jameson? Maak een Long Island Iced TeaSex on the BeachMojitoZombie Cocktail of een Tequila Sunrise!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.