Skip to main content

ULTIEME SFEER BIJ JOUW FAVO SERIE


8x Series & cocktails

Series en cocktails
Series en cocktails

Waarom zou je nog de deur uit gaan als je jezelf ook onder het genot van een heerlijke cocktail kunt onderdompelen in het mystiek van Game of Thrones of de hilariteit van Modern Family? We hebben acht series en cocktails voor je op een rij gezet. Zorg dat je alle ingrediënten in huis hebt voor je cocktail naar keuze en let the binge-watching begin!

Ontdek alles over cocktails

1. GAME OF THRONES VS. BLOODY MARY

Negen families vechten in een bloederige strijd om de troon. De cocktail die naadloos aansluit op het verhaal en de sfeer van Game of Thrones is natuurlijk de legendarische Bloody Mary! En als je de volgende dag een kater hebt, kun je gewoon nóg een Bloody Mary nemen, want naar verluid is het de beste cocktail tegen een forse hangover!

1. GAME OF THRONES VS. BLOODY MARY
Recept en inspiratie

Bloody Mary

2. STRANGER THINGS IN BAILEYS FREAKSHAKE

Deze sciencefiction-horrorserie is een beetje creepy. Als je dat niet erg vindt, kun je het nóg creepier maken met deze gestoorde cocktail: de Baileys Freakshake. Dit zoete drankje is een toetje in je glas. Hoe meer lekkere ingrediënten je in de cocktail doet, hoe beter je je erachter kunt verschuilen als de afleveringen even te eng zijn om te kijken. Uiteindelijk gluur je gegarandeerd langs je cocktail, want van deze serie wil je niets missen.

2. STRANGER THINGS IN BAILEYS FREAKSHAKE
Recept en inspiratie

Freakshake Recept

3. LA CASA DE PAPEL DE SANGRIA

In La Casa de Papel organiseert een mysterieuze professor samen met een team van specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Heb je deze serie nog niet gezien? Dan is een klassieke Sangria de perfecte, Spaanse cocktail om deze achtbaanserie mee te beleven. Heb je 'm al wel bekeken? Dan heb je een goed excuus om onder het genot van deze wijncocktail te speculeren over het volgende seizoen!

3. LA CASA DE PAPEL DE SANGRIA
Spaanse cocktail recept

Sangria

4. HUNT OP MAPLE BOURBON OLD FASHIONED

Twee FBI-agenten proberen het gedrag van seriemoordenaars te voorspellen en moordzaken op te lossen door andere seriemoordenaars te ondervragen. Mindhunter kijk je in stijl met de Maple bourbon old fashioned: zak lekker achteruit in je stoel met deze cocktail en laat het profilen maar beginnen. Heb jij Mindhunter al gezien?

4. HUNT OP MAPLE BOURBON OLD FASHIONED
Recept en inspiratie

Maple bourbon old fashioned

5. BLACK MIRROR MET DE LUCKY NUMBER 13

Donker, satirisch maar oh-zo-intrigerend: dat is Black Mirror. In deze serie zien je wat er zou gebeuren als de snelle technologische ontwikkelingen van de 21ste eeuw uit de hand lopen. Zullen wij maar zorgen dat dat niet gebeurt? De Lucky Number 13 Cocktail zorgt voor net wat meer geluk, zowel nu als in de toekomst. Alle scenario’s van Black Mirror worden gegarandeerd rooskleuriger!

6. SHOTJE PENICILLIN VOOR DE SUITS

Geen Suits zonder Harvey Specter en geen Harvey Specter zonder scotch! Deze serie kijk je in stijl en de Penicillin is precies het goede drankje met whisky dat je daarvoor nodig hebt. Harvey en Mike vormen een hecht team dat geregeld proost op de overwinning van ingewikkelde zaken die zij binnen of buiten de rechtbank afhandelen. Wij zitten klaar voor het volgende seizoen, onze cocktails losjes in de hand, precies zoals Harvey zou doen.

7. ORANGE IS THE NEW BLACK, UHH.. BRAMBLE

In OITNB brouwen de dames hun eigen ‘houch’ om achter de tralies een feestje mét alcohol te kunnen houden. Wij hebben het thuis gelukkig makkelijker met de easy-to-make Bombay Sapphire Bramble. Het nieuwe seizoen is onderweg en alle afleveringen komen tegelijkertijd online, dus reserveer alvast een paar dagen voor een binge-watch marathon mét cocktails en je beste vriendinnen!

8. DE HELE MODERN FAMILY AAN DE CAIPIRINHA

Familieperikelen, wie kent ze niet? Daar kun je wel een verfrissende, Zuid-Amerikaanse Caipirinha bij gebruiken! Modern Family is een hilarische sitcom over drie gezinnen die samen één familie vormen. Jay, pater familias, is getrouwd met de veel jongere Gloria. Hij heeft zijn handen vol aan deze wervelende Colombiaanse schone, haar zoon, zijn eigen kinderen en hun gezinnen. Net als die familie, is deze cocktail soms zoet, soms zuur.

8. DE HELE MODERN FAMILY AAN DE CAIPIRINHA
Recept en inspiratie

Caipirinha cocktail

FIX & MIX MET JOUW FAVORIETE SERIE

Kortom, voor elke serie is er wel een geschikte cocktail. Wil je leren over nog meervariëren met cocktails? Dat kan! Want laten we eerlijk zijn: binge-watchen doen we allemaal, en elke serie kun je vetter maken met een bijpassende cocktail.

FIX & MIX MET JOUW FAVORIETE SERIE
Tijd om te shaken

Cocktails maak je zo

Instructie thuis cocktails maken Maak zelf de lekkerste cocktails | Gall & Gall

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.