Skip to main content

Ontdek sterke merken


Gordon's

Gordon's

Ontdek nu de smaken van Gordon’s Gin! Gin Tonic is een steeds populairder wordend drankje en dat is niet voor niks! Voor ieders smaak is er een passende gin. Zo heeft Gordon’s heerlijke varianten, zoals de nieuwe Gordon’s Sicilian Lemon. Lees snel verder om het verhaal achter Gordon’s te achterhalen en welke variant bij jou past!

Bekijk hier alle Gordon's

GOEDBEWAARD GEHEIM

Gordon's London Dry is ontwikkeld door Alexander Gordon in 1769. Hij stoorde zich aan de slechte kwaliteit van gin in de 18de eeuw en ging aan de hand van het originele, middeleeuwse recept opzoek naar een kwalitatieve gin. Zijn zoektocht leidde tot een toevoeging van jeneverbes en andere planten, waaruit in 1769 een nieuw soort ongezoete gin ontstond: London Dry Gin. Tot vandaag de dag is het recept zó geheim dat slechts 12 personen ter wereld het kennen.

Koningsredder

De legende zegt dat de koning van Schotland uit handen van een zwijn werd gered door een lid van de familie Gordon. Dit zwijn werd het symbool in het wapen van de familie. Het is sinds 1769 verschenen op elke fles van Alexander Gordon’s gin.

Wist je dat...

... Slechts 12 mensen ter wereld het echte, geheime recept van Gordon's Gin kennen?

Nieuw: Gordon's 0.0

Gordon’s Alcohol Free 0.0% is gedistilleerd van de beste botanische ingredienten, net zoals de originele Gordon’s Dry Gin, waardoor Gordon’s 0.0% hetzelfde gedurfde karakter van jeneverbes heeft dat je van Gordon’s mag verwachten. Perfect voor in de Mocktail!

Gordon's Alcohol Free 0.0 70CL

DE SMAAK VAN GORDON'S LONDON DRY

De kenmerkende jeneverbes, citrus en een hint van koriander komen naar boven bij elke slok. Een krachtige droge gin met duidelijk de smaak van jeneverbes en citrustonen.

Geen suiker!

De zogenaamde ‘botanicals’ zorgen ervoor dat Gordon’s zijn eigen unieke smaak krijgt. Gordon’s onderscheidt zich van anderen doordat het geen suiker gebruikt; vandaar de naam ‘London Dry Gin’.

Gordon's London Dry 70CL

Gordon’s Sicilian Lemon

Gordon’s Sicilian Lemon: een verfrissende smaak met een citrus twist. Een trip voor je smaakpapillen naar het zonnige Sicilië!

Gemaakt met de beste ingrediënten en natuurlijke smaken, perfect gedistilleerd om de natuurlijke frisse smaak van Gordon’s te combineren met de beste sappige Siciliaanse citroenen.  

Serveer met tonic en een schijfje citroen en voel de Italiaanse zon in je gezicht. Ahhh perfecto!

GORDON'S PINK GIN

Gordon's Premium Pink Gin is een heerlijke frambozen- en rode bessen-gin, geïnspireerd op een origineel roze-gin-recept van Gordon’s uit 1880. Gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten om het perfecte evenwicht te creëren tussen de verfrissende smaak van Gordon’s en de natuurlijke zoetheid van frambozen en aardbeien, met een hint van rode bessen. 

Gordon's Pink Gin 70CL

COCKTAIL: GORDON’S PINK GIN & TONIC, HEERLIJK FRUITIG & FRIS

Vul een glas tot de rand met ijs. Schenk 50 ml Gordon's Pink Gin in en vul aan met 150 ml tonic of limonade. Garneer je cocktail met aardbeien of andere verse rode vruchten en klaar!

image

LEES HIER VERDER OVER GIN EN COCKTAILS:

Meer lezen over gin? Hoe maak je bijvoorbeeld de beste cocktails met gin? Dat lees je in de onderstaande artikelen. Of lees meer over onze andere ginmerken, zoals: BeefeaterBombay Sapphire  en Tanqueray.