Dutch Mule

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Bols Corenwyn
  • 120 ml Goslings gingerbeer
  • 15 ml vers limoensap
  • Dash Angostura bitters
  • 3 partjes limoen
  • Soort glas: rocks

BEREIDING

  1. Vul een rocks glas met ijsblokjes.
  2. Voeg 45 ml Bols Corenwyn, 15 ml vers limoensap en 1 scheutje Angostura bitters toe.
  3. Vul het glas vervolgens aan met 120 ml Goslings Ginger Beer, roer en garneer met 3 partjes limoen.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

(15 stemmen)
Gosling's Ginger Beer 33CL

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL

1 Review

(59 stemmen)
23.99
(14 stemmen)
13.99
Angostura 4CL