Skip to main content

Top 5


Top 5 Rum

Top 5 Rum

Wodka is een helder en kleurloos distillaat, dat meestal wordt gemaakt van granen, melasse of aardappelen. In principe mag wodka van uiteenlopende plantaardige grondstoffen gemaakt worden, zolang er maar op het etiket staat wat die grondstof is. Wodka is dan ook een van de bekendste mixdranken.

Bekijk alle wodka

Top 5 Bruine Rum

Bruine rum krijgt zijn kleur door rijping op eikenhouten vaten. Dit geeft zoete en kruidige smaken. Sommige merken gebruiken dan ook de benaming 'spiced rum'. In deze top vijf vind je onze voorkeuren. 

Top 5 Witte Rum

Witte rum is een sterke drank met een neutrale smaak. Los van de zoetheid die kenmerkend is voor iedere rumsoort is witte rum bij uitstek geschikt voor mixdranken en cocktails. De populairste drank met witte rum is de Mojito maar daarnaast is er ook de Braziliaanse variant Caipirinha.

Top 5 Rum in de Mix

Rum is één van de populairste dranken om mee te mixen. Daarom is er tegenwoordig ook rum met verschillende smaken. In deze top vijf vind je onze favorieten soorten rum om mee te mixen. 

Top 5 luxe rum

Ben jij een echte rum liefhebber? Deze top vijf rum rijpt langer op eikenhouten vaten waardoor de smaak nog complexer wordt. Ze zijn perfect om puur te drinken of om je rum cocktail naar hoger level te tillen. 

Mis nooit meer een actie met de Gall & Gall nieuwsbrief

Wil jij de lekkerste dranken en de meest originele cadeau's voor de beste prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week de scherpste aanbiedingen. Bij jouw eerste inschrijving ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.